ANALIZĂ VL - "Noul Galaţi", după trei ani. Ce s-a ales din promisiunile lui Marius Stan

ANALIZĂ VL - "Noul Galaţi", după trei ani. Ce s-a ales din promisiunile lui Marius Stan
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

* "Eu nu promit mai mult decât ştiu că pot face!", era afirmaţia de căpătâi de pe toate pliantele şi materialele electorale ale candidatului de primar Marius Stan


În urmă cu trei ani, pe 10 iunie 2012, Marius Stan devenea primarul municipiului Galaţi cu votul a 59.614 gălăţeni (48,7 la sută dintre cei prezenţi la urne). I-a mai rămas doar un an din acest mandat. Considerăm oportună o analiză a promisiunilor pe care le-a făcut, atât în timpul campaniei electorale cât şi după aceea, şi a realizării acestora.

Angajament electoral

"Eu, Marius Stan, nu promit mai mult decât ştiu că pot face!", aşa începeau scrisorile lui electorale. Şi se încheiau astfel: "Un primar bun are datoria să facă tot ceea ce depinde de el pentru ca gălăţenii să aibă unde munci bine, pe salarii decente. Mă angajez să fac acest lucru! Declar, susţin şi semnez, Stan Marius".

Ce s-a ales din acest angajament, în contextul în care Galaţiul a pierdut şansa unei investiţii Yazaki, asta ca să dăm doar un exemplu, judecaţi dumneavoastră!

„Sunt un om al dialogului şi vă invit să veniţi să-mi spuneţi, ca şi până acum, problemele voastre şi împreună vom găsi soluţiile optime”, promitea în campania electorală candidatul Marius Stan. Ulterior, a fost mai greu pentru gălăţeni să-l prindă la audienţe.

Promisiuni fără acoperire

"Dorim să rezolvăm problema gălăţenilor care nu au o casă punând în aplicare programul apartamentelor cu chirie controlată. Cum vrem să facem? În Galaţi există aproximativ 5.000 de apartamente nelocuite, dar există şi persoane care nu deţin o casă. Vom aplica un program prin care municipalitatea va acoperi diferenţa între chiria cerută de proprietari şi cea pe care şi-o permit potenţialii chiriaşi.

Până la 1 noiembrie 2012 va fi schimbat sistemul de subvenţie a preţului la energie termică cu compensarea până la sută la sută a facturilor pentru persoane vârstnice sau aflate în dificultate în vederea creării posibilităţii rebranşării acestora la sistemul de alimentare centralizat. De ce vrem să facem asta? Pentru că nu putem să acceptăm ca, după o viaţă de muncă, părinţii şi bunicii noştri să stea iarna în frig deoarece nu îşi permit să plătească încălzirea", promitea Marius Stan. Şi cu promisiunile am rămas…

Noua Primărie, noul stadion, noul mall

"Peste patru ani Galaţiul va avea - în afara noii primării, noului stadion, noului mall - acesta este doar "Punctul Zero" al noului oraş, nu ţinta finală! - o administraţie funcţională şi eficientă care să lucreze doar cu respect faţă de cetăţean şi faţă de investitori, va avea lucrări publice de o calitate bună, făcute la timp şi la preţuri corecte, va avea o mai bună eficienţă a resurselor utilitare (apă, căldură, canalizare), va avea un grad de curăţenie mult mai bun", declara Stan, într-un interviu electoral acordat ziarului „Viaţa liberă”, cu două zile înainte de alegeri.

Ce avem

Din promisiunea fanion „Noua Primărie, noul stadion, noul centru comercial”, singurul palpabil este noul mall, o investiţie privată, dar lipsită de punctul forte de atracţie al unui asemenea complex comercial - cinematograful.

Marius Stan a făcut demersuri şi pentru o Primărie nouă, şi pentru recuperarea vechii primării a Galaţiului, de pe Domnească nr. 51, fostul sediu al Regionalei CFR. Deocamdată, tot ce ştim este că Primăria e chiriaşă în fostul Grand Hotel. Iar noua Primărie, care presupune transformarea scheletului din coasta Prefecturii - fosta Sală a Aplaudacilor şi ratatul Centru de Afaceri al Consiliului Judeţului - într-un sediu pentru administraţia locală e la licitaţie. De anul trecut…

Cu noul stadion, însă… Pe 13 iunie 2013, edilul a prezentat chiar planul concret pentru construcţia noului stadion: "Avem deja proiectul noului stadion, în colaborare cu Brăila, chiar la ieşire din oraş, în cartierul Cantemir. Acolo vom încerca să dezvoltăm un centru olimpic, cu stadion de ultimă generaţie, sală de sport cu adevărat performantă, bazine olimpice şi tot ceea ce e necesar. Construcţia stadionului durează în jur de un an şi jumătate, astfel că în 2014, cel târziu în 2015 ar trebui să-l avem gata", declara Stan. Ca să n-o mai lungim, în martie 2014, primarul Stan ne întreba pe Facebook: "Are Galaţiul nevoie de un stadion nou şi modern?". Şi cu întrebarea am rămas.

Măcar locuinţele

"Eu nu vă promit iluzii, vă ofer şansa să veniţi alături de mine, să construim împreună oraşul pe care îl meritaţi, să punem în practică proiecte viabile, cum ar fi, de exemplu, locuinţe pentru tineri, după "modelul Mazăre". Sunt sigur că-l putem "importa" şi la Galaţi, cu acelaşi succes", se angaja Marius Stan, în campania electorală.

În prezent, în Galaţi se construiesc două cartiere de locuinţe sociale. În luna august 2015 ar trebui să fie gata primul campus social, cu 756 de unităţi de cazare. În martie 2016 ar trebui să fie gata şi celălalt cartier social, de pe Drumul Viilor, cu 456 de unităţi locative.

Şi acum e timpul să trecem în revistă promisiunile făcute după câştigarea fotoliului de primar al Galaţiului şi să vedem ce s-a ales din ele.

Garaje şi chioşcuri: "Eu NU dărâm fără să pun ceva în loc"

Aşa declara Marius Stan în campania electorală. "În loc de baterii de garaje, să fie locuri de joacă civilizate, locuri de parcare, parc, dacă trebuie, în loc de chioşcuri să fie galerii comerciale", declara primarul Marius Stan. A mai rămas doar un an…

Concret, o singură baterie de garaje a dispărut complet, cea din Micro 19, unde, în iulie, ar trebui să fie gata prima parcare cu loc de joacă şi spaţii verzi. Chit că, iniţial, copiilor li se promisese un parc. Alte două baterii de garaje, parţial demolate, în Micro 18 şi Complexul Ancora, aşteaptă încă restructurarea urbană.

"Vrem ca micii comercianţi să nu mai vândă în chioşcuri de tablă, ci să fie grupaţi în galerii comerciale, care să asigure condiţii confortabile atât pentru cumpărători, cât şi pentru vânzători. Chioşcurile reprezintă o sursă de venit, uneori unică, pentru familii care nu îşi mai găsesc locuri de muncă. Nu vom fi cei care dărâmă de dragul molozului şi-abia după aceea caută ceva să pună în loc", spunea Marius Stan.

Din păcate, în locul chioşcurilor demolate nu s-a pus nimic! Şi ca să nu vorbim doar la modul general, iată exemple concrete. "Vrem ca acele chioşcuri de la Ancora să nu le mai vedeţi! Acela este primul loc unde vom începe o modernizare urbană în Galaţi", declara Stan. Puzderia de chioşcuri din Complexul Ancora a rămas neatinsă. În zona "La Popescu", bateria de chioşcuri este, pe alocuri, marcată de ruinele gheretelor demolate, care urâţesc şi mai mult zona, chit că primarul a promis că va muta comerţul cu echipamente auto în talcioc. Aşa cum şi prima galerie comercială promisă în Bariera Traian a rămas tot promisiune.

Masterplan energetic pentru Galaţi

Candidatul Marius Stan declara, în campania electorală, că are în vedere elaborarea unui master plan energetic pentru Galaţi: "Să continuăm modernizarea reţelei de distribuţie existente la nivelul municipiului, să asigurăm cadrul optim pentru dezvoltarea ofertei de energie termică produsă în Galaţi prin aplicarea soluţiilor de cogenerare eficientă şi trigenerare. O soluţie durabilă ar putea fi producerea de energie din gunoiul menajer depozitat în groapa ecologică".

"Sperăm ca în 9-12 luni să putem realiza şi noi ce au făcut alţii care şi-au făcut termocentrale noi, funcţionale, şi au reuşit să ducă agentul termic în casele oamenilor la un preţ mai mic decât jumătatea celui pe care îl practicăm în acest moment", declara, la începutul mandatului, primarul Marius Stan.

"Am spus şi o repet, cred că realist este un termen de aproape trei ani de zile pentru realizarea surselor alternative pentru un sistem decent, bazat pe motoare pe cogenerare", afirma luna trecută.

"Cu certitudine, la iarnă va fi căldură pe acelaşi sistem al CET", susţine acum edilul.

Dacă aveţi puterea şi răbdarea, credeţi! Cică apa rece ajută la limpezirea minţii.

Maxi-taxi, cele mai noi mijloace de transport în comun

"Ţelul nostru este să avem transport public civilizat, cu maşini noi. Am ales o soluţie de compromis, provizorie, şi am acceptat şase maşini SH, care să vină aşa, ca o manta de vreme rea. Avem demarate deja discuţii şi vor urma procedurile pentru achiziţionarea de autobuze noi, care să ne ducă şi pe noi în lumea civilizată", declara, la începutul mandatului, Marius Stan.

"Pe traseele principale vor rămâne numai mijloacele de transport ale Transurb, e o condiţie impusă de BERD", spunea Stan, în 2014.

"Ţinând cont de faptul că transportatorii, cu de la sine putere, au încălcat prevederile contractului care era în vigoare până pe data de 7 mai, legea ne obligă să îl reziliem unilateral", afirma în aprilie 2015.

"Aşa cum le-am promis transportatorilor privaţi, am obţinut votul consilierilor locali pentru a prelungi delegarea serviciilor prestate pe termen de un an", declara în mai 2015.

Galaţiul nu are, deocamdată, nici măcar un autobuz nou, dar vrea să-şi cumpere 14 troleibuze noi, cu bani împrumutaţi de la BERD. Poate reuşeşte chiar în acest mandat… Până atunci, cele mai noi mijloace de transport în comun rămân microbuzele maxi-taxi!

Cine-şi mai aduce aminte de ele?

Despre proiectele, unele împuternicite de votul consilierilor locali, vorbesc. De pildă, reabilitarea scuarului străzii Brăilei. Pe 14 martie 2013, la propunerea primarului Marius Stan, a fost votată o hotărâre care vizează reamenajarea întregului scuar al străzii Brăilei, prin construirea a zece fântâni arteziene ornamentale (fiecare cu diametrul de 12 metri) pe scuarul central şi a unei fântâni arteziene cu diametrul de 18 metri la Inelul de Rocadă. Nu s-a făcut nimic. Ultima dată, acum vreun an, primarul făcea consultări pe Facebook pe tema „cum am vrea să arate zona de la Inelul de Rocadă”. Şi tot pe hârtie a rămas în bună parte şi asfaltarea (nu cârpeala!) trotuarelor calamitate ale străzii Brăilei.

"Vrem să transformăm Parcul CFR în Aventura Parc. Urmăm procedurile normale şi sperăm ca la primăvara viitoare să putem avea Aventura Parc cu tiroliene", declara în 2014 primarul Marius Stan. N-avem!

Despre "un aqualand cu tobogane care pornesc de la Turnul Tv, curg pe tot taluzul până la Plaja Dunărea" mi-e şi jenă să vorbesc, aşa că mai bine mă opresc aici.

Cinematograf adevărat - CINE M-A minţit?

"Este trist că un oraş precum Galaţiul încă nu are un spaţiu potrivit pentru astfel de evenimente. Îl invit, însă, pe regizorul Cristian Mungiu, la Galaţi, peste un an, după ce va fi luat premiul Oscar, la un cinematograf adevărat", promitea, în noiembrie 2012, primarul Marius Stan. Suntem în 2015.

Foto Bogdan Codrescu

CITEŞTE ŞI: Cele mai importante realizări şi proiecte ale primarului Marius Stan

Citit 13544 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2015 00:33

56 comentarii

 • postat de o mamica
  Miercuri, 08 Iulie 2015 10:52
  5.13.166.***
  Cel mai dezinteresat primar pe care l a avut Galatiul.....v a durut in cot de problemele galatenilor..un mic exemplu pîna la ora asta: dezinsectia orasului era facuta, pe timpul celorlati primari..dar ce l intereseaza pe dom primar ca pe copii nostri ii napadesc tăntarii cand ii scoatem in parc sii ii aducem acasa plini de bube....cred ca nu l mai intereseaza un nou mandat pe domnul...si a facut plinul...huoooo
  1
  1
  Raportează
 • postat de un cetatean
  Luni, 15 Iunie 2015 09:54
  5.13.199.***
  Cu respect pentru autoarea articolului,dar s-a omis o promisiune mare ale domnului primar acele pasarele de la palatul justitiei in intersectia brailei cu cosbuc, spitalul judetean,neacsu si am ramas doar cu pozele,asa va fi si cu tunelul pe sub dunare .Imagini foto cu pasarelele pietonale care vor fi construite pe strada BraileiViata Libera Galati
  O timona, un velier si o poarta a timpului sunt constructiile futuriste care vor "creste" anul acesta pe strada Brailei * Este vorba de trei pasarele ale caror proiecte se afla deja pe masa primarului Marius Stan * Largirea strazii Traian, realizarea unui drum prin curtea Politiei de Frontiera si drumul ocolitor al Galatiului sunt, de asemenea, prioritare

  Sufocant, asa pare adesea traficul din Galati. Tocmai de aceea, primarul municipiului Galati, Marius Stan, vine, anul acesta, cu proiecte ...citeste toata stirea
  2
  2
  Raportează
 • postat de NU MAI PUBLICATI CE VA CONVINE...
  Vineri, 12 Iunie 2015 09:13
  5.13.228.***
  Ce a facut d-l primar? A bagat banii (nostri pt. un trai decent) DOAR in TRANSURB.Atat a facut in acesti ani,nu ne trebuie decat autobuze,in rest avem de toate:strazi de lux,apa calda si caldura din ,,belsug'' si ieftina ca braga,scoli performante,spitale dotate si locuri de munca ,,pe alese''......
  4
  5
  Raportează
 • postat de galatean
  Joi, 11 Iunie 2015 08:59
  89.137.230.***
  Dezamagitor. Primarul si orasul pe care ii meritam. Domnule Primar, esti multumit de ce ai promis si ce ai facut? Sa vedem nota de plata cand va veni chelnerul si in spenial"tva"-ul.
  5
  8
  Raportează
 • postat de Tonta plagiatorul
  Miercuri, 10 Iunie 2015 22:33
  89.137.137.***
  primarul asta ar trebui sa-l ia pe Tonta de mana si la brutarie cu amandoi..
  hoti si jeguri ...la brutarie (puscarie)
  10
  11
  Raportează
 • postat de DNA
  Miercuri, 10 Iunie 2015 20:48
  62.121.74.***
  E clar ca exista mai multe Romanii! O tara a celor care nu vor sa plateasca in fata legii toate hotiile! O tara inc are unii muncesc si altii le fura sau distrug munca si asa mai departe....
  7
  13
  Raportează
 • postat de ion
  Miercuri, 10 Iunie 2015 20:37
  89.136.231.***
  primarul nu a facut nimic din ce a promis. asta e clar. in afara de angajatii LUI din primarie, slugile politice ce nici nu mai stiu ce partid reprezinta, neamuri, prieteni, iar slugi, tovarasi de afaceri, nimeni din orasul asta nu e multumit de activitatea pentru care a halit o multime de bani. e inginer facut cu fotbalul pe timpul lui ceausescu, a lucrat in csg ca "inginer-fotbalist" si in rest in fotbal, acolo unde se invata de toate. pe el il apara acum toti tovarasii ca si pe ponta. de aia il doare in basca.
  8
  11
  Raportează
 • postat de Danut Onofrei
  Miercuri, 10 Iunie 2015 19:49
  86.127.75.***
  DE CE STERGETI COMENTARIILE ?
  CENZURATI !

  Bravos!
  Dragă Anca, ai făcut un articol cu ochiul liber, după ureche.
  Prinde la public, articol populist, cu texte sibilice și având ca fond nemultumirile din urbe, dar un pic de profesionalism trebuia.
  Te durea în pană, sau te durea pana, ia-o cum vrei, să te duci la primar să iei un interviu.
  Ceva fair play, făcut bine, cu ce întrebări vroiai. (Apropo, dacă duci lipsă, iți spun câteva chestii picante, dar să nu spui la nimeni).
  Dar n-ai făcut.
  Urli la nerealizări, proiectele sunt discutate la ton normal, iar realizările sunt spuse pe șoptite.
  De ce ?
  Parcă sunteți ziar independent. Chestia e, independent față de ce.
  Trei articole intr-o zi pe aceeași temă, esti supărată rău.
  Sper că nu iei modelul DD cu Elodia.
  p.s.
  Ar fi frumos un drept la replică din partea primarului.
  10
  14
  Raportează
 • postat de Joni
  Miercuri, 10 Iunie 2015 19:28
  79.116.97.***
  Pentru CIR.Stan este inginer metalurg si a profesat 6 luni, in combinat in 1989, restu' bisnitareala si presedinte la; Otelu' National,Vaslui si iar Otelu'Primar ce-o cauta?Stie cineva?Nu tine-ti pentru voi.Trista zi ! Trei ani din viata noastra,nu-i mai recuperam.Demisia primare te salveaza.
  8
  14
  Raportează
 • postat de sorinacio gk.
  Miercuri, 10 Iunie 2015 18:09
  82.137.9.***
  Pt. Dl. Alec -vorbim despre agramați spunând " vasnic".Cu respect, mai încercați.
  2
  7
  Raportează
 • postat de Don John
  Miercuri, 10 Iunie 2015 17:39
  5.254.65.***
  Mai nea Alec, daca stii identitatea unuia sau altuia, se schimba cu ceva lucrurile? E chiar mai bine asa ca oamenii au curaj sa spuna ce gandesc cu adevarat.
  Si daca nu mai vrei sa simti mirosuri, nu mai baga nasul unde nu trebuie.
  Lasati oamenii sa-si spuna parerea ca nu se schimba rezultatul votului la anul in functie de 10-20-30 de insi care scriu aici.
  4
  7
  Raportează
 • postat de Don John
  Miercuri, 10 Iunie 2015 17:35
  5.254.65.***
  @Marin Angheluta.
  Dupa logica ta, orice ar face primarul, intra in fisa postului. Ca na, e primar, asta trebuia sa faca. Nu merita apreciat cu nimic.
  Ideea e alta Gogule. Ideea e ca in comparatie cu ceilalti care au avut aceeasi fisa a postului si unul, Durbaca, a nenorocit un oras pe zeci de ani, altul, Niciolaie, nu intamplator i se spune asa, asta, a facut.
  Nu sunt deloc multumit de el dar trebuie sa fii cretin sa-l compari cu pampalaii de dinainte.
  Daca ar fi avut un consiliu local demn si un aparat in primarie, format din profesionisti si nu din latrai si metrese si alte alea, ce-i drept pe unele chiar stan le-a pus, era alta treaba, eram mult mai departe.
  7
  10
  Raportează
 • postat de Alec
  Miercuri, 10 Iunie 2015 17:29
  109.102.89.***
  Foarte interesante aceste discutii !!! Ma intreb, daca ar trebui sa-si dea adresa corecta, acesti vasnici combatanti ar mai fi la fel de virulenti si, mai ales, "curajosi" In spatele anonimatului orce agramat se da "pamfletar". Oricum, "postacii" se cunosc f. usor: au un miros specific...
  15
  6
  Raportează
 • postat de @marin
  Miercuri, 10 Iunie 2015 16:28
  213.233.104.***
  Citat: "Spre deosebire de restu primarilor, dupa Stan chiar se vede ceva, incet, greoi, dar se vede. [...] dupa Stan ne alegem cu curatarea de garaje si chioscuri."
  Ai pus punct exact unde trebuie, fara a enumera eventuale alte "realizari": in 3 ani marea reusita a lui Stan a fost daramarea a catorva garaje si chioscuri (aceasta operatiune a durat legat maxim 1 luna, si a fost facuta de detinatori; probabil ca in restul de 35 de luni, pana la 3 ani, a fost ocupat cu semnarea somatiilor pentru proprietari).
  Citat: "In toata treaba asta cu construirea de lucruri noi, nu numai primarul are ceva de spus, ci si consiliul judetean, dar lasa, ca prostii pun botul"
  Si aici iti dau intrun fel dreptate: trebuie sa fii prost gramada sa gandesti si sa pui botul la astfel de ineptii. Daca in loc de CL de problemele locale se ocupa in primul rand CJ, sa fie desfiintat CL.
  Te astept cu interes si cu alte (pseudo)argumete proStan; imi faci ziua mai placuta.
  ...................................
  Ma uimeste faptul ca putinele si minusculele realizari ale lui Stan sunt vazute de catre unii ca mari ctitorii; mai aveti oleaca si o sa vreti sa i se faca statuie. Realizarile alea slavite de unii sunt pur si simplu activitati din fisa postului, n-a facut ceva bun cu adevarat deosebit.
  Auzi la unu': "grozav primar, a rarit cainii". Dar cine trebuia sa se ocupe de asta daca nu primaria? Cei de la gaze?
  11
  14
  Raportează
 • postat de galatean dezamagit
  Miercuri, 10 Iunie 2015 16:18
  5.13.253.***
  Dar salariul l-a luat, nu? Ar trebui sa fie platit in functie de performante in functia pe care o ocupa. Cum vad unii ca orasul este mai curat??? Poate nu vorbim despre acelasi oras?? Cum oare nu vedeti haitele de caini, mizeria, rahatul de caine, buruienile inalte cat omul, trotuarele pe care iti scrantesti gleznele, gropile din strazi, etc...
  8
  13
  Raportează
 • postat de Puie Micu
  Miercuri, 10 Iunie 2015 14:59
  103.10.199.***
  Mai astia platiti de concurenta lui Stan care vati facut echipa de postaci, zicetine si noua cat va da ca sa venim si noi si daca merita ne bagam .
  Ziceti ca picu roman nu plateste bine ? De unde stiti ? iati lins blidele ?
  7
  15
  Raportează
 • postat de sorinacuo gl.
  Miercuri, 10 Iunie 2015 14:10
  82.137.13.***
  Mai pe scurt, realizările tind către zero.
  13
  24
  Raportează
 • postat de cocolino
  Miercuri, 10 Iunie 2015 14:02
  82.79.117.***
  Pentru toti pupincuristii lui stan, pentru toti aplaudacii de partid din jurul lui, lasati-o mai moale ca sunteti Oligofreni care va lasati prostiti pentru un mic si un bidon de suc la jumate dinala ieftin , radeti sa nu va certe Picu-cantinarul, care dupa ce va da mancare stricata va mai si reguleaza mamele, surorile,iubitele , ficele etc....vai mama voastra de cocliti, in 3 ani 0 lucruri iar voi vedeti ceva....PROSTILOR..va lasati cumparati ieftin ei isi duc traiul in lux,iar vor continuati sa asteptati pomana...
  13
  26
  Raportează
 • postat de @Ovidiu
  Miercuri, 10 Iunie 2015 13:21
  5.13.234.***
  Ovidel tata,eu zic sa-ti dezlipesti putin buzele de pe fesierii lui Stan si sa deschizi tu ochii,chiar daca pe fereastra de la baie.A moderniza o strada care prezinta un grad ridicat de pericol pentru circulatie,dovada numeroasele evenimente petrecute de la darea ei in folosinta si un parculet,e adevarat modern dar care deja prezinta urme de degradare dupa un an de folosinta nu inseamna modernizare. Daca esti de acord cu justificarile lui,cum ca galatenii sunt de vina pentru ca nu exista apa calda sau caldura,adu-ti aminte ca a nins de Craciun si am avut zapada pana-n aprilie in oras.Si ce fel de oras modern e asta daca nu exista un cinematograf sau un mall? Ca ala pe care l-ati botezat mall nu e decat un Careffour cu o mica galerie comerciala,cum sunt mai toate hypermarketurile. Si poti sa te bucuri la concertele organizate pe o faleza care se surpa pe zi ce trece si arata,cel putin la Elice, ca un santier in paragina? Poti sa vezi modernitatea cand la tot pasul de lovesti de ruine cum sunt cele de la Mehid, Galacta, Plase Pescaresti sau chiar langa primarie? Sau sa o luam altfel:poti sa compari orasul asta la capitolul modernitate cu oricare alt oras resedinta de judet din tara?
  13
  25
  Raportează
 • postat de oarecare
  Miercuri, 10 Iunie 2015 12:56
  89.137.227.***
  MingeSparta chiar a avut program in campania din 2012 ???!!!???
  Hai, nu ma inebuniti !!!
  Fiti seriosi !!!
  In 2012 putea candida, din partea USL, chiar si Donald Duck sau Fred & Barney sau Stan & Bran, ca iesea primar. La Galati a candidat o caricatura, dupa un personajul anost si senil numit NiciOLaie ... urmarile alegerii se vad, iar orasul arata si mai prafuit, si mai anost ;i mai ales fara nici o perspectiva de viitor ....
  si ce echipa de "competenti" pusi pe japca care a adus-o acest simulant de fault in careu ... toti unul si unul
  7
  25
  Raportează
 • postat de Edy_GMBH
  Miercuri, 10 Iunie 2015 11:47
  5.13.216.***
  Mi-a atras atentia sloganul "Orasul pe care il meritati!"... pe langa orasul asta care se duce la vale ne-am ales si cu un primar care il ajuta sa se duca la vale si mai mult! Daca primarul e cum e, nici cu locuitorii urbei Galati nu imi este rusine, va rog, pt cei ce stati la bloc, sa va uitati in gradini sa vedeti ca sunt pline de gunoaie, chiloti, tampoane, aruncate de doamnele, domnisoarele si domnii civilizati si educati, cu bun simt si manierati. La cum sunt locuitorii, asa si primarul si orasul.
  Felicitari Viata-Libera!
  Daca la iarna nu o sa vedeti cosuri de fum si burlane (incalzire cu lemen si carbuni) la toate blocurile din Galati sa nu imi spuneti ca nu v-am spus! Deja orasul s-a depreciat destul de mult, noul Galati va arata precum micro 40-ul de odinioara.
  Si cea mai tare faza, Noul Stadion... se pare ca nu il mai avem nici pe cel vechi!
  6
  28
  Raportează
 • postat de Max
  Miercuri, 10 Iunie 2015 11:28
  5.13.167.***
  @Costica om sucit: Ce sens are sa compari Galatiul cu Braila? Poti sa-l compari cu o mahala de la marginea unui oras mare din india si atunci vei spune ca traim in lux.
  Presupun ca nu dai pe la Gara ca se vezi ce hal arata zona aceea. Legat de Mazepa, sa stii ca zonele acelea nu sunt intretinute. Strazile nu sunt maturate. Boschetii si buruienile au ajuns la inaltimi demne de carte recordurilor. Este pur si simplu vorba de delasare.
  Da, tinerii au tot plecat de ani de zile. Si continua sa plece atata timp cat Galatiul este pe moarte.
  11
  16
  Raportează
 • postat de dediu
  Miercuri, 10 Iunie 2015 11:18
  5.13.238.***
  Cand oare va demola acele garaje din fata blocului din micro 20?
  6
  13
  Raportează
 • postat de rhythmsdevine
  Miercuri, 10 Iunie 2015 10:57
  5.13.169.***
  Ba esti nebun d-l Primar a facut totul 'domne' ....praf .Pai i-a sa vedem avem stadion ultimul racnet ???? da dar numai pe hartie
  Avem noi cel mai tare pod peste Dunare ????i-a ghiciti cum sa nu au venit Japoneziiii la noi de il fotografiaza mai ceva ca piramidele de la Gizeh si avem un trafic de turisti de nu s-a mai ai vazut (bineinteles ca nu i-am vazut la asa realizari colosale suntem mici furnici).
  Aoleu si .......era sa uit ce era mai esential AVEM CEL MAI MODERN SISTEM CE FURNIZEAZA APA CALDA SI CALDURA de sau interesat pana si danezii mai nou si americanii cum de am reusit ..........SA II LASAM PE ENORIASI FARA utilitati
  Apropo , baieti da Primaru'''' UNDE ESTE ????????? asa-i ca l-ati bagat in.....vacanta la cate probleme a rezolvat in mandatul asta ce o fi zis toata conducerea mai lasati dom primar si dupa vacanta ca prea v-ati obosit.....Na ce sa ii faci muncesti o luna in campanie si dupa care IESI PRIMARI SI O TAI IN VACANTA 4 ANI .mai postezi pe FACEBOOK cate o nemultumire cum de nu s-a deszapezit orasul sigur sau cum Dumnezeu nu a fost bland cu tine sa te fi ocolit zapada Na ce sa ii faci nu poti intrerupe vacanta ,vacanta-i vacanta trebuie respectata cu sfintenie.
  AAAAAAAAA da locuri de munca nu putem discuta ..pff bineinteles ce intrebare am pus si eu cand esti pe locurile fruntase la......Lipsa LOCURILOR DE MUNCA .Astea au fost realizarile D-le primar care (''''MIAUUUUUUUUUUU""") venit in cap .
  10
  21
  Raportează
 • postat de costi
  Miercuri, 10 Iunie 2015 10:30
  95.77.96.***
  Sunt si multe minciuni, dar incomparabil mult mai multe realizari decat toti vechii primari la un loc. Pana la urma, cine naiba mai vrea stadion modern la Galati, facut din banii nostri? Cred ca nici suporterii din fosta galerie a Otelului.
  23
  16
  Raportează
 • postat de marin
  Miercuri, 10 Iunie 2015 10:17
  89.136.2.***
  Articol de manipulat prosti, aia care chiar cred in ceea ce se scrie pe aici chiar isi merita soarta. Spre deosebire de restu primarilor, dupa Stan chiar se vede ceva, incet, greoi, dar se vede. Cum dupa nicolae ne-am ales numai cu canalizari noi, dupa Stan ne alegem cu curatarea de garaje si chioscuri. In toata treaba asta cu construirea de lucruri noi, nu numai primarul are ceva de spus, ci si consiliul judetean, dar lasa, ca prostii pun botul, ca e mai usor sa dai vina pe un sigur om. Apoi dupa daramare, NICIODATA si NICAIERI nu o sa rasara ceva ca dupa ploaie, dureaza mult din cauza birocratiei nu din caua primarului, dar deh, ce sa ii faci, nu gandim ca ne doare capul. Oricum, imi place ca pe aici intra numai anumiti oameni si lasa comentarii negative, abia astept alegerile, cand o sa iasa iar Stan, sa ii vad pe astia cum se zvarcolesc.
  30
  13
  Raportează
 • postat de gica
  Miercuri, 10 Iunie 2015 10:15
  89.137.228.***
  Si ce a mai ramas din poporul acestui oras unde muncesc pentru a trai? In afara bugetariler si pensionarilor. Ca de investitii benefice buzunarelor consilierilor locali sintem satui.
  3
  17
  Raportează
 • postat de klassic
  Miercuri, 10 Iunie 2015 10:04
  5.13.164.***
  Un lucru este sigur : galatenii n-au avut parte de un primar bun niciodata oricare a fost numele lui.
  7
  18
  Raportează
 • postat de Edy_GMBH
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:59
  5.13.203.***
  Noul Galati cuprinde (doua puncte)
  - parc industrial la Galati cu investitii de cateva miliarde de euro
  - 5000 de apartamente nou construite
  - somaj sub 3%
  - un tunel si un pod peste Dunare
  - un drum de mare viteza intre Galati si Braila
  - tot orasul reasfaltat (lucrare realizata in 2014)
  - un cinematograf 5D construit in 2013
  - portul Galati modernizat si revitalizat
  - stadion nou construit si dat in folosinta in 2014
  - renovarea tuturor cladirilor din oras (lucrare realizata 90% in 2015)
  - consolidarea Falezei si modernizarea ei
  - zero caini comunitari!
  - un centru nou pentru batrani si persoane cu dizabilitati!
  - un parc nou verde!
  - orasul beneficiaza de apa calda si incalzire din energie regenerabila la preturi mici

  si tot asa...
  6
  28
  Raportează
 • postat de lipov
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:59
  109.103.162.***
  pfff vrea sa construiasca stadionul acolo unde am eu repartitie sa-mi construiesc o casa? astept cam de mult sa se repartizeze loturile de case, se mai aude ceva de asta?
  4
  10
  Raportează
 • postat de ROBERT
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:47
  5.13.131.***
  A inceput sa va demoleze chioscurile? Hahahahaha, dar o analiza a consilierilor locali care ce si cum au votat cand faceti?
  5
  16
  Raportează
 • postat de Akbar
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:42
  81.12.148.***
  Ce s-a ales din promisiunile Primarului ? Pai conform banner-ului din imagine, de Noul Stadion, deocamdata nu mai e nevoie, de Noua Primarie s-a ales ce se poate vedea langa Prefectura, iar de Noul Centru Comercial putem spune ca este un obiectiv indeplinit in procent de 75%, avand in vedere ca extinderea cu Patinoarul nu exista si nici cinematograful nu s-a realizat.
  Pe langa acestea ar mai fi demolarea garajelor, sortita deocamdata esecului la Ancora si incununata de "succesuri" in alte zone ale Galatiului, eliberarea spatiului verde de pe strada Brailei de mizeriile de reclame, parcul Viva, noul loc de joaca de pe Faleza Inferioara, vopsirea bordurilor, refacerea treptelor prabusite de la Potcoava, ceva asfaltari, cartierele sociale care sunt in lucru, iluminatul festiv si, hai sa zicem, si de Galele de box, care din pacate n-au adus niciun investitor pe meleagurile noastre mioritice, dar care au intrat in atentia Curtii de Conturi. Ar mai fi auditul pricewaterhousecoopers, care a identificat "bubele" de care stiam cu totii.
  Reparatiile la Faleza s-au "materializat" prin ingradirea zonelor cu pericol, tunelul a fost o palarie mult prea mare, podul il fac altii, pasajul pietonal din Centru e "varza", de pocnitori si zaiafeturi am avut parte din belsug iar "zanganitul de catuse" a fost dat pe "mute".
  S-au "rotit" directorii din Primarie si s-au "plantat noi specialisti" pe fotolii, au continuat angajarile pe linie de partid sau rubedenii (sot, sotie, sora etc) asa cum sta bine unei administratii locale eficiente. Am inlocuit Secretarul si ne-am imbunatatit imaginea la purtatorul de cuvant.
  Orasul e fara apa calda, incalzirea centralizata e "la loc cu verdeata", datoriile nu s-au recuperat, in ciuda "eforturilor specialistului" Didi, care s-a recunoscut invins. Continuam platile aferente chiriilor pentru sediul Primariei si pentru alte imobile.
  Chiar daca ne invita, la inceput de mandat, sa-i spunem, ca şi până acum, problemele noastre, n-a tinut audiente.
  Am "executat" saltul in ograda UNPR-ului si am devenit presedinte al Clubului International al Marii Negre, actiuni care s-au soldat cu multe poze, strangeri de mana si cam atat.
  In concluzie, multe asteptari, euforie generala la inceput de mandat, foarte putine realizari dupa 3 ani. Pacat.
  8
  20
  Raportează
 • postat de Costica om sucit
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:38
  5.254.65.***
  Lasa-ne mai Costica cu asemenea comentarii.
  Du-te la Braila si o sa ti se para ca mergi pe sol selenar, nu pe sosele. In Galati sunt parfum drumurile comparativ cu Braila.
  Iar mizeria din minunatele cartiere Mazepa 1 si 2, unde cica stau cei mai educati oameni din Galati cine a facut-o? Au venit aia din 39 si 40 si au facut mizerie acolo, nu?
  Tinerii nu au perspectiva. Care e perioada cand au plecat cei mai multi tineri din Galati? Stii sau doar vorbesti sa te bagi in seama?
  Tinerii din acest oras si din judet au plecat de multi ani de zile in urma, cca 10 ani.
  Robert Popescu
  9
  19
  Raportează
 • postat de no comment
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:32
  109.166.136.***
  Domnule Alec. Unde este orasul mai curat? Unde sunt mai putini caini maidanezi?? In ce oras locuiti? Sigur in Galati?
  Ca tot se vorbea de Ancora... Mergeti la plimbare in Mazepe si sa vedeti cata mizerie nestransa exista pe strazi. Cate gunoaie. Intr-o zona care se considera a fi de top in Galati.
  Faleza se surpa pe zi ce trece. Sunt zone in oras in care iti rupi masina. Sa ne gandim la zona Garii. O mizerie crunta, asezonata cu cratere imense in asfalt.
  In orasul asta nu mai putem sa vorbim de perspectiva. Tinerii pleaca fara a avea o perspectiva de viitor.
  Este jale... Parca niciodata nu a aratat acest oras mai dezolant decat arata acum...
  9
  22
  Raportează
 • postat de julien
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:30
  5.13.225.***
  cea mai mare realizare a primarului este cresterea numarului de boschetari,adica a celor care se hranesc din tomberoane si dorm sub cerul liber.
  8
  22
  Raportează
 • postat de Stefan
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:27
  5.13.219.***
  A fost un experimetn nereusit alegerea unui astfel de om.
  1. A bagat Otelul In B, fara a construi cele 2 stadioane
  2. Apa calda si apa rece sunt un lux pentru al 5lea oras din Romania
  3. S-a facut un mall in micro 40
  4. Curatenia orasului este sub orice critica, cainii misuna peste tot
  5.SI-a angajat toti acolitii la primarie.
  6.Nu are nici o viziune asupra orasului
  7. Va pune trotuare incalzite
  8. Demisia
  Un cetatean care l-a votat si a facut cea mai amre greseala.
  11
  23
  Raportează
 • postat de lus
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:21
  78.96.252.***
  Eu n-am mai vazut primar mai mincinos ca Marius Stan, si sper ca pe viitor galatenii sa fie mai inspirati in alegerea primarului. Iata sunt 4 ani pierduti , si cate nu s-ar fi putut realiza in acest timp in orasul nostru... Ghinion (spus la modul elegant)
  10
  20
  Raportează
 • postat de Robert Popescu
  Miercuri, 10 Iunie 2015 09:03
  5.254.65.***
  Bai falsule Robert Popescu, doar USL a castigat cu promisiuni nerealizate?
  Nu.
  Toti, fara nicio exceptie, au castigat cu promisiuni nerealizate si stai tu calm ca nu suntem atat de oligofreni precum crezi, stiam si noi ca nu are cum sa faca in 4 ani ce nu au facut altii niciodata.

  Mai tineti minte cate mii de km de autostrada au promis tot felul de prim-ministri?
  9
  9
  Raportează
 • postat de cir
  Miercuri, 10 Iunie 2015 08:53
  82.208.137.***
  Eu nu uit tampeniile pe care le-am auzit de la politicieni: aeroport, pod peste Dunare, zona metropolitana. Mai apoi l-am auzit pe Stan cu utopia: tunelul pe sub Dunare (Primaria nu are capacitate sa rezolve o problema de infiltratie in zona Falezei, a deviat circulatia si vorbeste despre ...tunel). Fiind de profesie inginer in constructii, m-am lamurit imediat ca "Noul Galati" era o gogoasa electorala.
  7
  22
  Raportează
 • postat de pepeman
  Miercuri, 10 Iunie 2015 08:52
  213.177.6.***
  Cu un lucru sunt de acord:modelul Mazăre ar trebui aplicat şi la Galaţi. Îi recomand primarului nostru să evite ieşirile la restaurant.
  În altă ordine de idei, nu e vina lui Stan că nu a luat Oscarul Mungiu - altul care promite mult, dar nu prea se realizează.
  7
  14
  Raportează
 • postat de Vali
  Miercuri, 10 Iunie 2015 08:43
  5.2.209.***
  La LPS, pe strada Stadionului, nici n-au terminat bine de astupat santul care ne-a mancat zilele la propriu de mai bine de un an ca s-au apucat sa mai faca o transee imensa si iar ne umplem de praf si noroi pana la gat. Basca, ce credeti ca fac muncitorii dupa ce au terminat de sapat transeea? Fix NIMIC! Exact ceea ce au fost invatati sa faca ... nimic!
  Sa mai spun de teapa pe care ne-am luat-o si noi galatenii si primarul cu trecerea prin curtea Politiei de frontiera? A ajuns sa-mi fie si mie jena de jena lor!
  5
  20
  Raportează
 • postat de ella
  Miercuri, 10 Iunie 2015 08:39
  89.136.184.***
  Cel mai prost si mincinos primar.Asa e am inceput sa regretam pe Nicolae.Stan o fi facut ceva,dar nu pentru cetatenii acestei urbe,ci doar pentru el.Jos primarul.
  10
  23
  Raportează
 • postat de Marius Bran
  Miercuri, 10 Iunie 2015 08:15
  5.13.203.***
  că tot se calcă postacii pe tastatură să-i elogieze realizările lui Stan, hai să le numărăm:

  - Mall-ul din Coşbuc este de fapt un hypermarket, lansat în 2009 de compania italiană To Do European. Complexul Italian Residence (din care, din cauza crizei, s-a construit doar ce se vede la bulevard) prevedea şi acest „mall”. Poate ne spun postacii unde a dispărut alt mall, cel care are din 2011 aprobările necesare şi urma să se construiască pe centură, aproape de drumul Viilor

  - modernizarea Grădinii Publice a demarat (proiect european, finanţare, etc) în 2011. Lucrarea trebuia terminată în 2012, a fost amânată un an doar pentru a se mai umfla devizele, pe motiv de culoarea apei din fântâna centrală;

  - „asfaltari ca la carte a unor strazi (Otelarilor, Ana Ipatescu.A.Saligny, Frunzei etc)” - se referă toate la lucrări începute în 2011 (mandatul lui Dumitru Nicolae) şi întârziate chiar şi mai bine de doi ani, vezi cazul Ana Ipătescu. Ne este câh de fostul primar, dar nu ne putem lăuda decât cu ce a făcut el. Toate erau lucrări pe care oricine venea primar (inclusiv Mikey Mouse) era obligat să le finalizeze. La timp, dacă se pricepeau, după câţiva ani, dacă oricum alte proiecte nu aveau…
  10
  35
  Raportează
 • postat de cetatean
  Miercuri, 10 Iunie 2015 08:06
  193.230.156.***
  S/A DOVEDIT CA NU AI STIUT NIMIC.SI TOTUSI DACA NU AI REUSIT SA STRANGI MACAR RAHATII DE CAINI SAU SOBOLANII DIN PARCURI POATE REUSESTI SA FACI TROTUAREL INCALZITE..... INTELEGI SI TU ABERATIILE PE CARE LE/AI PROPUS, SIGUR IMPREUNA CU SLEAFTA TOATA DE LA PRIMARIE.....
  10
  22
  Raportează
 • postat de GALATEANU
  Miercuri, 10 Iunie 2015 07:56
  79.116.99.***
  UN LUCRU BUN FACUT CA A DEMOLAT CHIOSCURIILE ACELE COTETE INSALUBRE , DE PE TROTUARE! CU TOATE CA AU MAI RAMAS MULTE MAI ALES PARASITE PE SIDERURGISTILOR, CONSTRUCTURILOR ,SATURN,ETC ETC-A MAI AERISIT ORASUL!! SI CATEVA PARCULETE PE ICI PE COLO!! TARE AS FI VURUT SA FIE CONSOLIDAT SI MODERNIZAT STADIONUL "DUNAREA, O NOUA PRIMARIE.SI ASFALTATE PE JUMATE DIN ORAS TROTUARILE CA TARE ARATA MIZERABIL!! NIMIC SEMNIFICATIV CONSTRUIT IN ACEST ORAS! NU S-A MAI CONTINUAT CU DEMOLAREA MIZERABIILOR GARASE DINTRE BLOCURI UN NE SUFCAM! SI INCA NU AM INTALES CINE A VANDUT CLUBUL"OTELUL PE NIMIC LUI ADAMESCU! S-A DUS DRACULUI SIMBOLUL ACESTU-I ORAS!!
  7
  20
  Raportează
 • postat de Alec
  Miercuri, 10 Iunie 2015 07:31
  81.196.80.***
  Si eu consider ca articolul este tendentios!!! Cinstit ar fi fost sa scrie si despre realizari:in afara Mall-ului s-au mai terminat alte investitiitergiversate-parculRizer,Oraselul copiilor de pe Faleza,,Gradina publica,Faleza Copiilor(despre care VLG nu a scris nimic la inaugurare...),asfaltari ca la carte a unor strazi(Otelarilor, Ana Ipatescu.A.Saligny, Frunzei etc). Va rog sa recunoasteti ca orasul arata mult mai curat, cainii vagabonzi sunt mai rari, investitia din Micro20 este f. frumoasa si nu mai vedem sicrie rezemate de chioscurile ce erau in fata Sp. Judetean !!!
  43
  17
  Raportează
 • postat de Ramona
  Miercuri, 10 Iunie 2015 07:14
  5.13.137.***
  pai daca nu o avea nimic construit la tulnici , ce ai vrea sa scrie? E obligatoriu sa construiască ceva? Hai sa fim pertinenti in comentarii!
  6
  13
  Raportează
 • postat de cleptomani si demagogi
  Miercuri, 10 Iunie 2015 07:08
  5.13.245.***
  a avut cineva curiozitatea sa se uite in declaratia de avere a lui stan marius? ma gandesc si eu un dna ceva? dece s-au sters adresele la niste locatii si de ce? apare doar 200 m2 in Galati ce este amprenta la sol a vilei lui stan marius? pe terenul de la tulnici stan marius nu a construit nimik? mie imi pare ca in galati a declarat doar amprenta la sol a vilei iar la tulnici doar terenul si uite de ce romania este un paradis fiscal sau un paradis pentru hoti si demagogi
  13
  14
  Raportează
 • postat de ramona
  Miercuri, 10 Iunie 2015 06:46
  5.13.137.***
  Pe strada Traian se lucrează iar lucrările sunt avansate dar am văzut oameni nemultumiți de praful si zgomotul produs de utilaje! In concluzie : daca se face?.... E praf, deci nu e bine! Daca nu se face, iarăși nu e bine?!
  25
  15
  Raportează
 • postat de katalin
  Miercuri, 10 Iunie 2015 06:44
  89.15.238.***
  oameni buni eu zic sa ne oprim cu comentariile ,ca in urma analizei lor ,daca cumva stimabilul primar se apuca de treaba in al 12-lea ceas ,si va trebui sa il votam si la anul (doamne feresteeeee).
  5
  18
  Raportează
 • postat de Robert Popescu
  Miercuri, 10 Iunie 2015 06:19
  5.13.189.***
  Numai niste oligofreni puteau crede astfel de promisiuni si mai ales ca pot fi realizate in 4 ani. Din pacate Usl ul n-a castigat cu minciuni doar la Gl ci in toata tara. Tunul tras de Usl in 2012 e comparabil cu tunul dat de Iliescu in 90.
  Oricum, fereasca Dumnezeu sa fi iesit Ciumacenco primar...
  7
  33
  Raportează
 • postat de gion farmer
  Miercuri, 10 Iunie 2015 05:58
  5.13.147.***
  Buna tara,grea povara,
  Mama ei de randuiala,
  Astia-s hoti,aia-s hoti,
  Mama lor la toti!
  Vin ai nostri,pleac-ai nostri,
  Noi ramanem tot ca prostii,
  Aia-s hoti,astia-s hoti,
  MAMA LOR LA TOTI!
  7
  27
  Raportează
 • postat de ion
  Miercuri, 10 Iunie 2015 05:38
  89.136.231.***
  de ce fapta de a face angajamente inainte de alegeri si apoi neindeplinite nu se considera inselatorie in vederea de acumulare de venituri necuvenite? pina la urma se cistiga un post bine platit din bani publici pe baza unor promisiuni mincinoase. e inselatorie curata.
  8
  31
  Raportează
 • postat de hai sictir viata libera
  Miercuri, 10 Iunie 2015 00:37
  82.137.14.***
  Nici Marius Stan nu s-a tinut de promisiuni asa cum nici alti primari nu s-au tinut, ma rog, alt primar. Pana la urma cred ca ne-am obisnuit, nu ca ar fi normal, ca nimeni sa nu se tina de promisiuni, pa cine mai pacalesc....!!!¿?? Nu mai asteapta ( nimeni ) de la alesi sa isi respecte promisiunile, toti fac la fel. Ne-am obisnuit asa si asta nu e bine. Trecand la articol, care din start e tendentios, nu spune nimic nou, traim in galati si vedem toate ,,promisiunile,, facute de primar. Dar nu numai primarul e de vina in Galati, ci si prrfectul , consiliul judetean si consiliul local au partea lor de vina. E mult de discutat aici.....Dar voi Viata Libera va complaceti in mocirla si prezentati tot mai multe articole platite, cu tenta negativa asupra primarului. O parte de adevar exista in ele. Dar ele nu se sustin in totalitate deoarece nu imi aduc aminte sa fi scris si de alti primari la fel. Trag concluzia ca sunt comandate. Asa ca dupa logica din clasa a 9 a sunteti in aceeasi mocirla.Pacat, pt ca sunteti privati, si teoretic independenti, unii si-au pus sperante in voi. Nu sunteti cu nimic mai sus decât cei pe care ii prezentati.
  13
  28
  Raportează
 • postat de satul de mizerie
  Miercuri, 10 Iunie 2015 00:25
  109.166.129.***
  Cred ca a-ti uitat de str.Traian...pe care a tot promis ca o va termina...iar zona Ancora este ce-a mai mizerabila din tot orasul....tov Stan....aloooooo...desteptareaaaa...AMR 1 an.
  14
  32
  Raportează
 • postat de Krebss
  Miercuri, 10 Iunie 2015 00:12
  5.13.245.***
  Un astfel de primar cu promisiuni nerespectate poate fi ucis in tarile arabe,alungat din America de Sud, sters din istorie in vestul Europei si din pacate reales in Romania. Credeti ca nu e posibil? Inca se mai gasesc activisti si aplaudaci, stati linistiti :)))
  10
  49
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.