Oameni gospodari! La Costache Negri s-au făcut parcuri cu investiţie minimă

Oameni gospodari! La Costache Negri s-au făcut parcuri cu investiţie minimă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În comuna Costache Negri se poartă parcurile cu investiţii minime. Oamenii au pus mână de la mână pentru a construi un parc în centrul comunei, dar şi unul în faţa Şcolii „Elena Negri”. Ambele parcuri au bănci rustice, realizate din te miri ce, dar şi fântâni arteziene realizate tot gratuit.

"Am încercat să facem parc fără bani, am cărat pietroaie cu portbagajul, ca să putem face ceva. Ne-a costat doar gazonul. Cu utilaje proprii, am pregătit terenul, am cărat pământ, până şi băncile le-am făcut dintr-o o parte din lemnele de foc, care s-au pretat pentru aşa ceva. Băncile au fost realizate de către cel care este angajat ca şofer al Primăriei. Fântâna arteziană a fost realizată de un băiat inimos venit de la Bistriţa Năsăud. Pentru că era beneficiar al ajutorului social a făcut câte o fântână arteziană şi în parcul de la şcoală, şi în parcul din centru. Ulterior a şi renunţat la ajutorul social", ne-a explicat primarul comunei, Ştefan Luca.

Din cele două fântâni arteziene, nu funcţionează deocamdată decât cea din faţa şcolii, care are o pompă nouă, cea din parc mai având puţin de aşteptat. "Pompa fântânii din faţa şcolii a fost distrusă la inundaţii, însă acum am reuşit să achiziţionăm alta şi să pregătim, astfel, şcoala pentru elevi. La fântâna din parcul din centru, încă nu am reuşit să rezolvăm problema, în schimb am reuşit să mai facem zilele trecute şi o intrare din lemn de brad", ne-a explicat viceprimarul comunei Costache Negri, Florin Han.

Citit 1900 ori Ultima modificare Joi, 13 August 2015 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.