CÂŞTIGĂTOR în sondajul intern al PNL privind candidatura la PRIMĂRIA GALAŢI, Ciumacenco aşteaptă APROBAREA Bucureştiului

CÂŞTIGĂTOR în sondajul intern al PNL privind candidatura la PRIMĂRIA GALAŢI, Ciumacenco aşteaptă APROBAREA Bucureştiului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Copreşedinţii PNL Galaţi, Victor Paul Dobre şi Doruleţ Resmeriţă, l-au anunţat câştigător, vineri, 16 octombrie, într-o conferinţă de presă, pe Nicuşor Ciumacenco la sondajul intern pentru stabilirea candidatului la Primăria Galaţi, dar nu au putut spune clar dacă acesta va fi sau nu candidatul PNL la funcţia de primar.

Potrivit deputatului Victor Paul Dobre, chiar dacă Nicuşor Ciumacenco a câştigat sondajul, se aşteaptă girul Biroului Permanent Naţional, pentru a fi desemnat candidatul oficial al PNL la Primăria Galaţi.

"Este de departe favorit şi va fi candidat în momentul în care se parcurg procedurile statutare, după cum ştiţi, decizia finală o are Biroul Permanent Naţional, dar nu cred că vor fi probleme în acest parcurs", a declarat copreşedintele PNL Galaţi, Victor Paul Dobre. Acesta a mai spus că, potrivit sondajului, Nicuşor Ciumacenco i-ar devansa, din punct de vedere al încrederii, pe toţi potenţialii candidaţi la Primărie. "Au fost vreo 14 candidaţi, cred. I-a devansat într-o manieră destul de convingătoare. Chiar nume mai cunoscute şi considerate foarte populare. Sondajul ne mulţumeşte. La nivel  de partid, PNL se menţine pe poziţia pe care a avut-o în alegerile prezidenţiale în municipiul Galaţi", a declarat Victor Paul Dobre.

Sondajul de opinie a fost făcut pe 1.030 de persoane, dintre care au răspuns 917.

Citit 2114 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2015 19:24

4 comentarii

 • postat de strainul
  Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 14:30
  5.13.166.***
  Dar nici PSD-ul nu doarme ....inca nu si-a anuntat candidatul.....cred ca cel mai indicat ar fi tanarul de la PMP.
  6
  2
  Raportează
 • postat de G-Man
  Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 10:55
  5.13.229.***
  Cu Ciumacenco principal contracandidat lui Stan, iese MS primar inca din primul tur. Lipsa de cadre din PNL-ul galatean e atat de grasa incat nu au gasit nimic mai bun decat un Ciumacenco .... fara idei, fara oua, fara planuri si doar cu Jos Stan si "cap de minge" nu va putea castiga primaria Galatiului in vecii vecilor
  2
  6
  Raportează
 • postat de Terente
  Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 10:22
  95.76.36.***
  Nu mai avem nici o sansa, noi locuitorii acestui oras. Nu putem iesi din mainile acelorasi personaje care de-o vesnicie distrug sistematic orasul. (...) "noul pnl", nu au gasit pe altcineva (...) Alaturi de (...) psd, unpr, vom avea candidat de primar acelasi profil de politician (...).
  2
  9
  Raportează
 • postat de succes la locul doi
  Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 08:39
  5.13.150.***
  Felicitari Nicusor Ciumacenco ! Succes la alegerile locale ! Sa castigi bine meritatul loc doi ! Oricum ai fost pe locul doi si pe vremea lui Nicolaie .Deci esti obisnuit .
  4
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.