UTILAJE pentru grădinărit, bune şi iarna - PRIMĂRIA Galaţi a CUMPĂRAT motocultoare

UTILAJE pentru grădinărit, bune şi iarna - PRIMĂRIA Galaţi a CUMPĂRAT motocultoare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria cumpără echipamente de grădinărit în valoare de 150.750 de lei. Potrivit anunţului de atribuire publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, acestea sunt: patru motocultoare şi trei maşini de tuns vegetaţia. Unul dintre motocultoare este compatibil pentru ataşarea de bară de cosire, tocător de vegetaţie, turbină de zăpadă, perie rotativă şi sărăriţă de trotuar, iar celorlalte trei li se pot ataşa cisternă, în loc de tocător de vegetaţie.

Achiziţia acestor utilaje face parte dintr-un contract mai amplu, scos la licitaţie pe loturi de către Primăria Galaţi. Celelalte loturi presupun achiziţia unei staţii de fabricaţie peleţi, care a fost şi ea atribuită, dar şi a unor freze de zăpadă, tractoare, sărăriţe şi autoutilitare. Licitaţia pentru achiziţia de utilaje pentru deszăpezire se află încă în desfăşurare, iar cea pentru achiziţia de autoutilitare a fost anulată.

Citit 2624 ori Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2015 19:02

1 comentariu

 • postat de corneliu
  Marți, 20 Octombrie 2015 09:13
  5.2.205.***
  Primaria, acest patron corupt si incapabil, insista sa fie furnizor de servicii in conditii de monopol local in dispretul fata de oras si comunitate! Eu zic sa faceti si o fabrica de caramida, o academie "stefan gheorghiu" o fabrica de locomotive..... Bolsevici inepti si neputinciosi!
  10
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.