Bază de AGREMENT cu PISCINĂ, la Valea Mărului. DETALII despre INVESTIŢIE
Foto: Foto-arhivă "Viaţa liberă"

Bază de AGREMENT cu PISCINĂ, la Valea Mărului. DETALII despre INVESTIŢIE
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţenii din Valea Mărului vor avea bază de agrement cu piscină, la ei în localitate. Dacă, până acum, locuitorii, pe timp de vară, trebuiau să ia drumul comunei Nicoreşti, pentru a face o baie şi a se relaxa, în curând acest lucru va lua sfârşit, pentru că vor avea o bază de agrement cu piscină exterioară, în intravilanul comunei.

Potrivit deciziei etapei de încadrare din 22 decembrie 2015, emise de către Agenţia pentru Protecţia Mediului, proiectul implică realizarea unei terase exterioare de 562 mp, cu 96 locuri la 24 de mese, o piscină pentru adulţi de 755 mp, un bazin pentru copii de 84 mp şi spaţii verzi pe 2.410 mp. Documentul arată că piscina va fi dotată cu canal perimetral pentru curăţarea rapidă a luciului de apă şi va fi deservită de două sisteme (pompă plus filtru), realizând o recirculare a apei, iar suprafaţa totală a bazei de agrement, situată pe strada Profesor Univ. Dr. Marcel Crihană, va fi de 8.550 mp.

Investitorul, Buhoci Sofia Întreprindere Individuală, este al doilea investitor ca importanţă din comună, potrivit primarului comunei Valea Mărului, Virgil Doca (foto).

"Investitorul are deja, în acelaşi loc unde va fi construită piscina, un restaurant. Ne aşteptăm să fie ceva de calitate, pentru că şi restaurantul este la fel. Vin oamenii din localităţile învecinate pentru a face nunţi. Cu siguranţă, investiţia va fi binevenită, vor fi create locuri de muncă, iar oamenii care vor să facă o baie nu vor mai fi nevoiţi să meargă până la Nicoreşti. Până acum, vara, cam acesta este drumul, piscina de la Nicoreşti. De acum, vor veni ceilalţi la noi”, ne-a declarat primarul comunei Valea Mărului.

CITEŞTE ŞI: Stema comunei Valea Mărului a fost aprobată de Guvern. Primarul Virgil Doca a sărbătorit cu bere

Citit 11512 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Ianuarie 2016 01:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.