BALTA ZĂTUN este supravegheată VIDEO. Cât a COSTAT investiţia

BALTA ZĂTUN este supravegheată VIDEO. Cât a COSTAT investiţia
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

După ce, anul trecut, Balta Zătun a fost modernizată, acum este şi supravegheată video. Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat Galaţi, din subordinea Consiliului Judeţului, a montat 31 de camere video pe marginea bălţii de pescuit, pe o lungime de 1,4 kilometri, dar şi la intrarea în zona de agrement şi în parcare.

„Am vrut să montăm camere video, pe de o parte pentru ca oamenii să se simtă în siguranţă, dar şi pentru a putea avea un control asupra a ceea ce se întâmplă pe baltă. Nu am montat camere în zonele de plajă şi grătar, întrucât am vrut ca oamenii să nu se simtă incomodaţi, dar zona de pescuit, parcarea şi poarta sunt supravegheate 24 de ore din 24, camerele video fiind conectate la două monitoare la care au acces administratorul şi paznicul”, ne-a explicat directorul SPADPP Galaţi, Vali Viorel Sandu.

Investiţia a costat 55.000 de lei şi a fost subvenţionată de către Consiliul Judeţului.

Potrivit directorului SPADPP Galaţi, Vali Viorel Sandu, în acest moment se lucrează la stabilirea tarifelor.

Citit 3506 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2016 19:15

1 comentariu

 • postat de Alec
  Joi, 14 Ianuarie 2016 12:06
  109.102.89.***
  Doua sugestii ptr. dl. Sandu : 1)-Incercati sa stabiliti un tarif accesibil, nu unul prohibitiv. 2)-Poate puteti sa-i indepartati pe braconierii care-si au baracile pe langa dig (abia asteapta sa se populeze balta cu peste mare!).
  1
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.