Şoc în lumea politică/ Gheorghe Saghian vrea să ajungă preşedintele judeţului

Şoc în lumea politică/ Gheorghe Saghian vrea să ajungă preşedintele judeţului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După scurta ieşire în luminile reflectoarelor politice, reuşită atunci când şi-a anunţat demisia din PSD, senatorul Gheorghe Saghian a intrat la loc în conul de umbră în care a stat vreme de 22 de ani. Deşi la conferinţa de presă în care a anunţat părăsirea bărcii social-democrate a mărturisit că nu se poate odihni noaptea de cât de des îi sună telefonul mobil pentru a primi noi oferte politice, după declaraţiile făcute, celularul i-a amuţit. Motivul? Afirmaţiile făcute la adresa foştilor colegi de partid i-au făcut pe cei care şi-l doreau coleg de partid să-l privească brusc cu reticenţă. Nimeni nu i-ar plăcea un tovarăş care să dea atât de uşor din casă! Mai ales după ce a spus că deputatul PSD Viorel Ştefan a petrecut mai multe ore la stilist decât în colegiul pe care îl reprezintă în Parlament, şi asta pentru că îşi vopseşte părul. Până şi PMP, care părea nerăbdător să-l primească în rândurile sale, a făcut pasul înapoi, gândindu-se despre ce ar putea dezvălui senatorul în cazul în care ar părăsi partidul. În aceste condiţii, Gheorghe Saghian a luat decizia de a se răzbuna pe toţi, devenind preşedintele judeţului. Dar nu al judeţului Galaţi, ci al unuia renăscut din propria cenuşă: judeţul Covurlui!

Propunere legislativă

După cum am aflat pe surse, Gheorghe Saghian a depus la Senat un proiect de lege privind reînfiinţarea vechiului judeţ Covurlui. Dacă nu ştiţi, judeţul Covurlui a fost o unitate administrativă de ordinul întâi din Regatul României, care cuprindea partea de est a actualului judeţ Galaţi, având drept centru administrativ municipiul Galaţi. Motivele acestui proiect legislativ sunt cât se poate de clare. Judeţul este unul dintre fiefurile sale şi este convins că va găsi susţinerea de care are nevoie! Şi că legea lui va fi votată!

Pentru că sediul actualei Prefecturi a fost, în perioada interbelică, centrul administrativ al judeţului Covurlui, Saghian abia aşteaptă să se mute acolo, de unde să-i dea cu tifla, de câte ori îl vede că intră în sediul judeţenei PSD, preşedintelui Dan Nica.

Mai multe amănunte aici.

Citit 3315 ori Ultima modificare Duminică, 03 Aprilie 2016 13:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.