Trafic închis pe Aurel Vlaicu

Trafic închis pe Aurel Vlaicu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Traficul pe strada Aurel Vlaicu va fi închis, în perioada 20 iulie – 31 octombrie 2009, în zonă urmând să se execute lucrări de reabilitare a sistemelor de apă şi canalizare în cadrul programului ISPA de către S.C. Vega 93 S.R.L.”, a anunţat, miercuri, în conferinţă de presă, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco (foto).

Trecând peste timpul viitor folosit în legătură cu un termen deja trecut (20 iulie), viceprimarul Nicuşor Ciumacenco merită felicitări; este pentru prima oară când anunţul de închidere a unei străzi este urmat de scuzele autorităţii locale faţă de şoferii care trebuie acum să caute alte rute.

Asta, mai ales că Aurel Vlaicu era una din puţinele artere de legătură dinspre Micro 39, 40 şi bulevardul Coşbuc, de când şi Basarabiei a fost închisă de la Piaţa Energiei până în bulevard.

Viceprimarul va mai primi un rând de felicitări dacă se va ţine şi de o promisiune, făcută ieri, la conferinţa de presă: că va prezenta la fiecare sfârşit de săptămână o hartă cu străzile ce urmează să se închidă în oraş şi că va prezenta şi graficul de lucrări derulate.

Promisiunea viceprimarului vine ca urmare a solicitărilor repetate ale reporterilor "Vieţii libere" cu privire la publicarea graficului de lucrări realizate conform proiectului ISPA.           

Cererea "Vieţii libere" a fost motivată de faptul că în ultimele patru săptămâni, şoferii au avut parte de tot felul de surprize neplăcute, adică au descoperit cum s-a închis, „peste noapte” circulaţia rutieră pe diverse străzi, unde se desfăşoară lucrări prin programul ISPA.

Citit 767 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.