Ludovic Orban vine astăzi la Galaţi

Ludovic Orban vine astăzi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 24 iulie, la Galaţi, se va desfăşura Liga Aleşilor Locali PNL, eveniment care va fi deschis de prim vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban (foto). Acţiunea se va desfăşura la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, unde sunt aşteptaţi cei 17 primari, 22 de viceprimari şi peste 200 de consilieri liberali din judeţ.

Referindu-se la probleme organizatorice ale partidului, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a anunţat că, până la alegerile prezidenţiale, s-a luat decizia ca Organizaţia Municipală să fie condusă de acelaşi şef de la Judeţ. Fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale, Mircea Cristea, şi-a depus mandatul împreună cu biroul de conducere, în urma alegerilor europarlamentare.

Dacă Organizaţia Judeţeană PNL Galaţi s-a distins la nivel naţional cu rezultatul obţinut la alegeri – peste media naţională – la nivelul organizaţiei municipale lucrurile nu au stat la fel de bine.

Tot ca o măsură organizatorică, pe lângă faptul că Victor Paul Dobre va conduce de acum înainte şi Judeţul şi Municipiul, s-a mai luat decizia ca Biroul Permanent Municipal să fie extins, mărindu-se numărul membrilor de la 17 la 29.

Totodată, din cele 21 de organizaţii judeţene aflate în proces de reorganizare, deja în 12 s-au numit noii şefi, a mai anunţat Victor Paul Dobre.

Foto: Mediafax

Citit 624 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.