Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
7 comentarii

A declarat city managerul Marius Humelnicu, la dezbaterea publică de săptămâna trecută. Reprezentantul Primăriei a precizat că "într-adevăr, va fi o problemă socială cu privire la domnii de la Calorgal. Nu vom închide însă această societate, ci o optimizăm şi o rentabilizăm. Centralele pe care le vom monta la unităţile de învăţământ vor avea nevoie de mentenanţă şi avem destule unităţi de învăţământ în aşa fel încât să putem să păstrăm un număr de oameni".

Angajaţii care nu vor fi păstraţi în noua Calorgal vor merge la alte societăţi din subordinea municipalităţii, a spus directorul Marian Alexandru, care a declarat că a primit asigurări în acest sens din partea primarului Ionuţ Pucheanu. "Avem asigurări din partea domnului primar că această forţă de muncă va fi absorbită de către alte societăţi. Calorgal nu se poate susţine singură, la acest număr de salariaţi. Dacă nu ar fi Primăria, Calorgal ar muri. Prin reorientarea activităţii Calorgal, începem să atragem surse de venituri din alte activităţi, printre care prestări de servicii", a declarat Marian Alexandru.

Întrebat de ce a mai operat angajări în aceste condiţii, întrucât, în ultimele circa două luni, au fost angajate câteva zeci de persoane, directorul Calorgal a afirmat: "Am făcut 27 de angajări în urma unei inspecţii făcute de ITM. Mecanicii mei de tură mergeau seara singuri şi mi-au pus în vedere că dacă nu dublez tura mă amendează. Mi-au dat avertisment şi mi-au trasat aceste sarcini".

 

 

Citit 6600 ori Ultima modificare Duminică, 19 Martie 2017 20:50

7 comentarii

 • postat de Georgeta Marți, 21 Martie 2017 20:28 100.99.75.*** Link la comentariu
  0
  2

  Gata cu CALORGAL, si pe ultima 100 de metri am fost furati. Serviciile pentru luna Ianuarie la energie termica pentru caldura si apa calda au fost facturate la pretul de 190.21 lei cu toate ca conform HCL. emisa in data de 26.01.2017 s-a stipulat clar ca aceasta hotarare se va aplica incepand cu data de 01.02.2017. Normal trebuia ca serviciile lunii ianuarie sa fie facturate la pretul de 174 lei.

  Raportează
 • postat de VLAD ŢEPEŞ Marți, 21 Martie 2017 14:16 81.12.149.*** Link la comentariu
  3
  5

  Lucratorii de la CALORGAL ar trebui sa presteze servicii si pentru contorizarea blocurilor la care se pot monta CENTRALE de BLOC.
  Aceste centrale de bloc trebuiesc montate urgent, pana la iarna, mai ales in blocurile de GARSONIERE care nu sunt bransate la gaze, iar locatarii nu au unde sa-si monteze o CT in interior!
  Incepeti cu Cartierul Tiglina1, cu A-urile de acolo, pentru a se evita o catastrofa similara cu cea de la G-uri!
  Un Primar gospodar si responsabil asta ar face, nu ar pasa motanul la cetateni sa-si monteze obligatoriu CT sau calorifere electrice ca sa mai arda si tablourile electrice!

  Raportează
 • postat de galatean Marți, 21 Martie 2017 12:18 5.13.243.*** Link la comentariu
  1
  8

  Nu cumva au mai primit plati compensatorii si cand a "murit" Apatermul, fiind apoi reangajati la Calorgal? Convenabil, nu? Din banii cui vor plati compensatorii? Daca li se ofera de munca si nu vor, atunci sa nu mai primeasca nici o protectie sociala. Asa zice legea.

  Raportează
 • postat de eu Marți, 21 Martie 2017 06:48 78.96.252.*** Link la comentariu
  3
  10

  Dacă ar închide calorgal nu ar mai avea cum fura de la cei cu datorii binenteles cu ajutorul administratorilor... Închideți odată sacul asta fără fund lăsați oamenii să-și dezvolte datorii?E din urmă nu le tot umflați zilnic și penalizări după penalizăr!...Și nimeni nu vb...Despre penalizările care nu se mai termina la întreținere...Nimeni nu controlează administratorii care pun factura lunara pe luna respectivă la penalizări și uite așa sânt tot mai mulți rău platnici care luptă pună la ultima suflare să-și poată plăti datoriile care nu se mai termina niciodată...

  Raportează
 • postat de ESCU Luni, 20 Martie 2017 15:05 90.95.53.*** Link la comentariu
  8
  32

  Mareane ,ITM-istii aia erau de la municipala sau de la judet ?
  Lasa-ne cu gargara ,inchideti sandramaua si mergeti cu totii la munca adevarata frate ,ca a-ti supt atatia ani sangele galatenilor de a ramas doar pielea si osul de ei !Stiu ca e greu ,ca daca dai o palma plange juma de apaterm sau cum io mai zice !
  SPARGE-TI BUBOIUL !!!!!!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de daw calorie Luni, 20 Martie 2017 11:47 94.176.183.*** Link la comentariu
  12
  23

  Nu primare , acest Calorgal TREBUIA INCHIS definitiv , daca asa s-a hotarat , angajatii trecuti la protectie sociala prin plati compensatorii si somaj iar CINE DOREA SA FIE MUTAT PE FIRMELE VOASTRE , sa accepte sau nu . La Calorgal sunt oameni fff BINE pregatiti profesional iar daca voi aveti nevoie de slugi mergeti la Ecosal sau in cartiere marginase . SINDICATUL DIN CALORGAL A MURIT ? Nu faceti jocul ciumei rosii .

  Raportează
 • postat de julien Luni, 20 Martie 2017 10:16 5.13.152.*** Link la comentariu
  10
  23

  parazitii trebuie neaparat protejati.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.