Circulaţia din gangul de vizavi de Primărie, încă deschisă

Circulaţia din gangul de vizavi de Primărie, încă deschisă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un trotuar din care pavelele au fost dislocate acum aproape un an a stat fără să se fi intervenit asupra lui până la începutul săptămânii trecute. Situat chiar vizavi de Primărie, acesta nu a fost observat de persoanele competente din administraţie până la intervenţia noastră. 

Acum aproape două săptămâni, vă aduceam în atenţie trotuarul de vizavi de Primărie, din care pavelele se dislocaseră, ca urmare a trecerii maşinilor peste ele, şi pe care circulaţia devenea din ce în ce mai dificilă.

Am cerut un punct de vedere Primăriei Galaţi, pe această temă: "Direcţia de siguranţă rutieră din cadrul Primăriei a luat decizia să închidă circulaţia în acel gang. De altfel, intrarea în gang este şi o abatere de la Codul rutier, banda autobuzului fiind delimitată de benzile de circulaţie de pe strada Domnească prin linie continuă. În privinţa trotuarului, se va interveni pentru asfaltare", ne-a explicat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Deciziile din birouri nu se verifică în teren 

Pentru că biroul de presă al Primăriei ne-a informat că se va închide accesul maşinilor în gangul respectiv, care este de fapt o alee de legătură între strada Maior Iancu Fotea şi strada Domnească, am vrut să stăm de vorbă cu oamenii care locuiesc acolo.

Reticenţi în a-şi spune numele, cetăţenii au acceptat totuşi să stea de vorbă cu noi. "Mi se pare o decizie foarte proastă, dacă au de gând să pună stâlpi din aceia de blocare. Aici sunt foarte multe maşini, care intră din Maior Iancu Fotea, parchează în faţa curţii, că nu au toţi spaţiu, şi apoi ies prin Domnească. E de când lumea situaţia asta. Normal mi s-ar părea să scoată pavelele din faţă, de la intrarea în gang, şi să pună asfalt. Dar nu să închidă circulaţia!", ne-a explicat un bărbat.

Circulaţia, momentan deschisă

Deşi trotuarul a fost reparat, tot cu pavele, gangul a rămas deschis traficului. Cel puţin pentru moment! "E bine că au refăcut trotuarul, dar cred că ar fi fost mai bine cu asfalt. Aşa, nu vreau să cobesc, dar cred că se va strica destul de repede", a conchis un alt domn din zonă.         

Citit 4780 ori Ultima modificare Marți, 27 Iunie 2017 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.