Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
3 comentarii

Un trotuar din care pavelele au fost dislocate acum aproape un an a stat fără să se fi intervenit asupra lui până la începutul săptămânii trecute. Situat chiar vizavi de Primărie, acesta nu a fost observat de persoanele competente din administraţie până la intervenţia noastră. 

Acum aproape două săptămâni, vă aduceam în atenţie trotuarul de vizavi de Primărie, din care pavelele se dislocaseră, ca urmare a trecerii maşinilor peste ele, şi pe care circulaţia devenea din ce în ce mai dificilă.
Am cerut un punct de vedere Primăriei Galaţi, pe această temă: "Direcţia de siguranţă rutieră din cadrul Primăriei a luat decizia să închidă circulaţia în acel gang. De altfel, intrarea în gang este şi o abatere de la Codul rutier, banda autobuzului fiind delimitată de benzile de circulaţie de pe strada Domnească prin linie continuă. În privinţa trotuarului, se va interveni pentru asfaltare", ne-a explicat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Deciziile din birouri nu se verifică în teren 

Pentru că biroul de presă al Primăriei ne-a informat că se va închide accesul maşinilor în gangul respectiv, care este de fapt o alee de legătură între strada Maior Iancu Fotea şi strada Domnească, am vrut să stăm de vorbă cu oamenii care locuiesc acolo.
Reticenţi în a-şi spune numele, cetăţenii au acceptat totuşi să stea de vorbă cu noi. "Mi se pare o decizie foarte proastă, dacă au de gând să pună stâlpi din aceia de blocare. Aici sunt foarte multe maşini, care intră din Maior Iancu Fotea, parchează în faţa curţii, că nu au toţi spaţiu, şi apoi ies prin Domnească. E de când lumea situaţia asta. Normal mi s-ar părea să scoată pavelele din faţă, de la intrarea în gang, şi să pună asfalt. Dar nu să închidă circulaţia!", ne-a explicat un bărbat.

Circulaţia, momentan deschisă

Deşi trotuarul a fost reparat, tot cu pavele, gangul a rămas deschis traficului. Cel puţin pentru moment! "E bine că au refăcut trotuarul, dar cred că ar fi fost mai bine cu asfalt. Aşa, nu vreau să cobesc, dar cred că se va strica destul de repede", a conchis un alt domn din zonă.         

Citit 4361 ori Ultima modificare Marți, 27 Iunie 2017 17:06

3 comentarii

 • postat de Mario Marți, 27 Iunie 2017 19:20 Link la comentariu
  0
  2

  Dragos ne poți explica cum ajung mașinile in parcare la muzeul de istorie situat pe strada Domneasca sau in parcarea fostului restaurant Olimpic.....sau aia nu te deranjeaza ?

  Raportează
 • postat de Alina Marți, 27 Iunie 2017 09:36 Link la comentariu
  0
  8

  Cui ii pasa??? Ne-am saturat de articolele de genul, cu nu stiu ce ganguri, gropi si altele. Chiar nu se intampla nimic mai important in orasul asta decat daca se asflateaza sau nu intrarea intr-un gang? Problemele de genul s-ar rezolva mult mai rapid daca lumea ar da un simplu mail la sesizari@primariagalati.ro . Poate despre asta ar trebui sa faci un articol, sa anunti lumea ca isi pot rezolva problemele anuntand primaria pe mail si ai avea timp sa scrii articole mai interesante.

  Raportează
 • postat de dragos Marți, 27 Iunie 2017 07:23 Link la comentariu
  4
  3

  hai mai repede si inchideti circulatia acolo, de multe ori am vazut cum au fost situatii la limita din cauza ca acolo traficul e f ingreunat cand se intra ilegal la stanga.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.