Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
3 comentarii

Serviciul public Ecosal continuă lucrările de reabilitare şi modernizare a străzilor şi trotuarelor din Galaţi, la comanda primăriei. Astfel, până la finalul acestei săptămâni, se va interveni cu reparaţii prin frezare şi plombare pe faleza superioară a Dunării, în spatele blocurilor BR, pe strada Saturn, dar şi pe strada Cloşca. Tot cu frezare şi plombare se va interveni pe liniile de tramvai de pe strada George Coşbuc, dar şi în mai multe parcări din oraş. 
În ceea ce priveşte accidentele de teren, se va interveni pe strada Grigore Ventura, pe strada Argeşului, pe strada Brăilei (Vox Center), dar şi pe strada Radu Negru. 
La reparaţia trotuarelor se va interveni pe strada Siderurgiştilor, în zona Vega, pe strada Feroviarilor, zona blocului K2, pe strada Ionel Fernic, la blocul V, dar şi pe strada Victor Vâlcovici. Vor fi şi lucrări de balastare până la finalul săptămânii, în zona Castrului Roman, în cartierul Barboşi zona digului, dar şi pe malul Brateşului.Citit 2973 ori Ultima modificare Marți, 11 Iulie 2017 22:17

3 comentarii

 • postat de ... Miercuri, 12 Iulie 2017 11:46 Link la comentariu
  0
  0

  Calea Prutului...
  Toate trotuarele din Centru...

  Raportează
 • postat de Nobel Miercuri, 12 Iulie 2017 11:44 Link la comentariu
  0
  2

  Poate se reface si marcajul pe unde au lucrat. Pe Falaeza, in curba de la BAC s-a schimbat covorul asfaltic, dar nu s-au trasat si liniile de demarcatie. E greu si ziua, dar noapte e jale: oricand pot intra doua masini in coliziune frontala. Localnicii mai stiu ce urmeaza pe acolo, dar un sofer aflat in trecere, ce merge spre Port-Damen... oricand poate face un accident. Ar fi bine de urgentat refacerea marcajului.

  Raportează
 • postat de Misu Miercuri, 12 Iulie 2017 06:58 Link la comentariu
  0
  3

  Dar de calitate nu vorbește nimeni? Tocmai au terminat de asfaltat aleea din fața blocului G4 din IC Frimu, dar îți rupi mașina în canalizarile denivelate.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.