Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Peste 4.600 de gălăţeni au beneficiat de ajutorul financiar de 3.000 de lei oferit de Primărie pentru a-şi achiziţiona un sistem alternativ pentru producerea căldurii şi apei calde, ne-au declarat reprezentanţii instituţiei, care au precizat că s-au făcut plăţi către 4.618 persoane. Alţi 2.687 de solicitanţi aşteaptă ca autorităţile să le acorde ajutorul financiar, întrucât, până marţi, 7.305 gălăţeni îşi depuseseră dosare pentru a beneficia de această facilitate. Până în prezent, autorităţile le-au plătit oamenilor peste trei milioane de euro. "Îi încurajez pe toţi cetăţenii care îndeplinesc criteriile de eligibilitate să îşi depună, în continuare, documentele necesare şi să devină independenţi. În felul acesta, nu vor mai fi puşi în situaţia de a suferi de frig din cauza celor care nu înţeleg să-şi achite facturile la timp", îi îndeamnă primarul Ionuţ Pucheanu pe gălăţeni.

Citit 2898 ori Ultima modificare Marți, 10 Octombrie 2017 18:02

2 comentarii

 • postat de Desnadejdea Miercuri, 11 Octombrie 2017 15:22 81.12.149.*** Link la comentariu
  7
  8

  Domnule Primar, de ce minţiţi gălăţenii?
  Majoritatea celor care nu plăteau căldura nu o făceau că erau ei aşa, răuplatnici din fire, ci pentru că agentul termic nu ajungea la timp şi la parametrii normali în locuinţele cetăţenilor!
  Dacă cu Sistemul Centralizat aţi dat kicks (din incompetenţă, desigur), ne puteţi spune în ce măsură aţi ajutat Asociaţiile de Proprietari care doresc să-şi monteze Centrale de Bloc? (pentru că nu toţi locatarii, mai ales de la blocurile de garsoniere sau apartamente mici, au bani de pus pentru diferenţa la CT individuale)
  P.S. Pentru cei care au optat pentru alte sisteme de încălzire electrice (reşouri, calorifere, panouri radiante, boilere, etc), cine va face modificarea instalaţiei electrice din bloc pentru mărirea de putere: Primăria, Asociaţiile de Proprietari, Electrica sau cetăţenii care cum poate sau vrea fiecare? - Întrebare de baraj, înainte de a apărea evenimentele neplăcute!

  Raportează
 • postat de Ady Miercuri, 11 Octombrie 2017 09:34 5.13.204.*** Link la comentariu
  17
  7

  Eu sunt cu dosarul 7301 ,apuc sa iau banii anul asta si sa termin lucrarea?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.