Deszăpezire cu încetinitorul pe străzile din Galaţi
Foto: Iulia Kelt

Deszăpezire cu încetinitorul pe străzile din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Deszăpezire cu încetinitorul şi doar la vedere. Asta se întâmplă la Galaţi, unde a nins în două reprize, nu foarte abundent, dar suficient cât să pună probleme.

Dacă, pe străzile principale, utilajele au fost văzute încă de la primele ore ale dimineţii, atât joi, cât şi vineri, pe străduţele lăturalnice noul strat de zăpadă s-a aşternut peste cel din ziua precedentă şi a fost frământat de roţile maşinilor.

Probleme cu deszăpezirea au fost şi pe trotuare, multe dintre ele fiind neatinse de vreo lopată sau de vreun utilaj al municipalităţii.

Acolo unde nici municipalitatea, nici gălăţenii, pentru că şi ei au obligaţia de a-şi curăţa zăpada din faţa blocului, nu au făcut curăţenie, s-a făcut potecă sub picioarele grăbite ale oamenilor, care au călcat zăpada şi au bătătorit-o. Problemele cele mai mari vor apărea însă în zilele următoare, când se anunţă temperaturi foarte scăzute, iar trotuarele acoperite de zăpadă, care în timpul zilei de ieri s-a mai şi topit, vor deveni adevărate patinoare.

Citit 3188 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2019 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.