Demitere şi demisie! Decizii importante la Oţelul după umilinţa de la Buzău

Demitere şi demisie! Decizii importante la Oţelul după umilinţa de la Buzău
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE, ora 10:50: SC Oţelul a oficializat plecarea antrenorului principal Alin Pînzaru. "Clubul nostru și antrenorul Alin Pînzaru au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Conducerea executivă a SC Oțelul Galați și antrenorul principal al echipei, Alin Pînzaru, au decis, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părți. Clubul nostru îi mulțumește public fostului tehnician oțelar pentru activitatea pe banca tehnică a echipei și îi urează mult succes mai departe în carieră", se spune într-un comunicat al clubului.

De pregătirea echipei se vor ocupa în continuare Tudorel Pelin (antrenor secund), Iulian Olteanu (antrenor cu portarii) și Ionel Tămășanu (preparator fizici).


Conform aşteptărilor, pierderea partidei de la Buzău, cu SCM Gloria, la un scor umilitor (5-0) n-a rămas fără urmări în ceea ce priveşte conducerea echipei de fotbal SC Oţelul Galaţi.

Antrenorul principal Alin Pînzaru a fost demis, decizie anunţată jucătorilor în vestiar de către directorul general Valentin Ştefan. De altfel, antrenamentul de luni a fost condus de antrenorul secund Tudorel Pelin.

Totodată, Valentin Ştefan le-a spus jucătorilor că şi el va pleca din club, urmând să renunţe la postul de director general.

În cursul zile de astăzi este aşteptat anunţul oficial al clubului referitor la cele două importante decizii.

Citit 5380 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2019 10:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.