Crimă în timpul unei partide de table

Crimă în timpul unei partide de table
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Rădeşti, a ajuns după gratii după ce şi-a ucis un consătean. Oribila faptă a avut loc pe 6 aprilie, după ce tânărul şi victima sa, un bărbat în vârstă de 63 de ani, au consumat alcool şi au jucat table.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Conform anchetatorilor, cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă în timpul partidei de table. Supărat nevoie mare, tânărul a pus mâna pe o bucată de lemn şi şi-a lovit victima în cap şi torace. Loviturile au fost atât de puternice încât i-au provocat acesteia leziuni incompatibile cu viaţa.

După ce au strâns probele de la faţa locului şi l-au audiat pe tânărul de 21 de ani, anchetatorii au decis emiterea unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile, solicitare aprobată de judecătorii de la Tribunalul Galaţi. Astfel, tânărul a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, unde va sta în următoarea lună.

CITEȘTE ȘI: Violată şi ucisă de doi consăteni

 

Citit 2817 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.