Petreceri în fiecare weekend la Plaja "Dunărea", în noul sezon estival

Petreceri în fiecare weekend la Plaja "Dunărea", în noul sezon estival
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Evenimente şi petreceri în fiecare seară de vineri şi sâmbătă, asta li se pregăteşte gălăţenilor în noul sezon estival la Plaja "Dunărea". În vreme ce Primăria municipiului Galaţi încearcă pentru a treia oară să găsească un furnizor pentru două piscine modulare, SC Gospodărire Urbană, administratorul zonei de agrement, a cumpărat 250 de şezlonguri noi, nisip pentru zona de plajă şi produse chimice pentru tratarea apei şi întreţinerea piscinelor.

"În acest sezon, ne dorim să organizăm evenimente și petreceri în fiecare seară de vineri și de sâmbătă. Parteneri ne vor fi cei care au câştigat licitaţia pentru închirierea barurilor și a zonei de food de la plajă. Vor fi evenimente cu muzică, DJ, dans, poate şi formaţii şi va fi cu siguranţă atractiv şi interesant", ne-a declarat directorul general al SC Gospodărire Urbană, Dragoş Magearu. Pentru cei interesaţi există posibilitatea închirierii zonei de agrement sau plajei, pentru organizarea de evenimente, aşa cum s-a întâmplat în septembrie anul trecut, când a avut loc festivalul "Danube Rock Sounds".

Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, firma care administrează Plaja "Dunărea" a cumpărat, până acum, 300 de tone de nisip sortat şi spălat, în valoare de 18.300 de lei, pentru a îmbunătăţi condiţiile existente. De asemenea, au mai fost cumpărate şi livrate 150 de şezlonguri din lemn, cu saltea personalizată cu serigrafie "Plaja Dunărea" cu preţul de 52.500 de lei fără TVA şi se aşteaptă livrarea altor 100 de şezlonguri din lemn cu saltea inscripționată cu logoul Plaja "Dunărea", în valoare de 39.000 de lei fără TVA.

Directorul Magearu ne-a dat asigurări că în acest sezon vor fi suficiente umbrele pentru a acoperi suprafaţa necesară ca oamenii să se simtă confortabil.

Potrivit datelor din portalul achizițiilor publice, a fost încheiat un acord-cadru pentru produse chimice pentru tratarea apei şi întreţinerea piscinelor, în valoare maximă de 205.338 de lei fără TVA. Acordul are o durată de patru luni, de la 1 iunie până la 30 septembrie 2022.

Iar după licitaţiile anulate în lipsa ofertanţilor, Primăria încearcă pentru a treia oară să găsească furnizor pentru cele două piscine modulare mobile, racordate la utilităţi, pe care şi le-ar dori pe zona de nisip. De această dată, ofertele sunt aşteptate până pe 17 mai 2022, valoarea estimată a contractului fiind de 580.000 de lei fără TVA.

În ceea ce priveşte redeschiderea Plajei "Dunărea", autorităţile estimează că la jumătatea lunii iunie atât vremea cât şi condiţiile vor permite începerea sezonului estival.

Citit 7966 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2022 01:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.