Un gălăţean MUȘCAT de CÂINI cere DESPĂGUBIRI. Bărbatul a fost ATACAT în pieţele din Micro 14 şi Micro 17
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

Un gălăţean MUȘCAT de CÂINI cere DESPĂGUBIRI. Bărbatul a fost ATACAT în pieţele din Micro 14 şi Micro 17
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

"În timpul unei plimbări pe străzile Galaţiului se poate întâmpla o tragedie" - aceasta este concluzia unui gălăţean, care a fost atacat de două ori de câinii fără stăpân din oraş.

În decursul anului 2015, Marcu Neculai a fost muşcat de picior de un maidanez, în Piaţa din Micro 17, iar acum câteva zile colţii câinilor s-au înfipt din nou în pantalonii gălăţeanului, în Piaţa din Micro 14.

"Anul trecut, am avut dureri vreo două săptămâni, pentru că muşcătura a fost destul de puternică. Îmi făcusem un vaccin antirabic, dar nu am depus plângere nicăieri. Anul acesta, câinele nu a reuşit să mă muşte de picior, ci doar de pantaloni. Am hotărât să depun o plângere la Primărie. Cel puţin, să mi se întoarcă banii pentru pantaloni. Am dovezi că am fost atacat: se vede după pantaloni şi câteva persoane care erau la faţa locului pot confirma ceea ce mi s-a întâmplat", a precizat Marcu Neculai.

Amintim că, în decursul anului 2015, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Sf. Parascheva" Galaţi, peste 300 de gălăţeni muşcaţi de câini au fost vaccinaţi preventiv împotriva rabiei.

Citit 3613 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 11:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.