Două GROPI noi, în centrul Galaţiului

Două GROPI noi, în centrul Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe adresa redacţiei au venit două sesizări din părţi diferite ale zonei centrale a oraşului, privind două noi surpări, una pe strada Vadul Sacalelor, lângă Şcoala Nr. 26, şi una chiar la Poarta Turcească. Oamenii spun că gropile sunt acolo de zile bune şi că nu s-a luat nicio măsură.

"Groapa asta e de vreo două săptămâni şi nu a acoperit-o nimeni. Am semnalizat-o noi, locatarii, cu o creangă şi nişte pungi, să fie văzută şi pe timp de zi, şi pe timp de noapte, să nu intre careva cu maşina în ea. Se pot întâmpla accidente, cred că ar trebui luate măsuri", ne-a explicat o doamnă, care locuieşte la blocul Pescăruş, chiar lângă Şcoala Nr. 26.

Groapa de lângă Poarta Turcească pare a fi mai nouă, din ce ne spun locatarii, însă aceştia se tem pentru siguranţa maşinilor lor. "De câteva zile, s-a lăsat planşeul de beton de lângă canalizare. E chiar în zona în care mulţi locatari îşi parchează maşinile şi ne este teamă să nu se întâmple ceva, să ne trezim cu maşinile în groapă!", ne-a declarat un bărbat.

Primăria a luat la cunoştinţă 

În încercarea de a afla când şi dacă se va interveni în cele două zone, am contactat biroul de presă al Primăriei Galaţi, pentru a cere lămuriri. "În ceea ce priveşte groapa de pe Vadul Sacalelor, cred că se va interveni până la finalul săptămânii în curs. Suntem informaţi despre ea, s-a făcut constatare, astfel că în momentul în care cei de la Ecosal, responsabili de asfaltarea străzilor, vor ajunge pe Prelungirea Traian va fi acoperită şi groapa. În ceea ce priveşte groapa de la Poarta Turcească, vom trimite la faţa locului Comisia tehnică din cadrul Primăriei, pentru a vedea dacă este de competenţa noastră sau a celor de la Apă Canal, groapa fiind lângă canalizare", ne-a declarat Toma Dumitrescu, din partea Primăriei Galaţi.

Citit 4601 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 22:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.