Primăria, iluminată în albastru pentru conștientizarea autismului

Primăria, iluminată în albastru pentru conștientizarea autismului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului va fi marcată la Galaţi, în a doua zi a lunii aprilie, de către Primăria Municipiului Galaţi, prin intermediul Centrului de Zi pentru Copii cu Autism, care va organiza în Grădina Publică, începând cu ora 11,00, activităţi educative, recreative, sportive şi de socializare.

Sub deviza "Te invit în lumea albastră!" 51 de copii beneficiari ai serviciului social, însoţiţi de părinţi, bunici şi reprezentanţi legali, vor participa la concursuri de biciclete şi trotinete, ştafetă sportivă, dansuri, jocuri distractive, desene pe asfalt, activităţi de socializare şi relaţionare.

Doritorii sunt invitaţi, în semn de solidaritate, să poarte un accesoriu de culoare albastră, pentru a atrage atenţia asupra problematicii acestei afecţiuni.

De asemenea, pentru a răspunde iniţiativei Asociaţiei de Sprijin pentru Părinţi şi Copii cu Autism (APCA) Galaţi, între orele 20,00 şi 21,00, clădirea Primăriei va fi iluminată în albastru, manifestare desfăşurată simultan la nivel mondial, în toate oraşele mari ale lumii, care presupune iluminarea în albastru a celor mai reprezentative clădiri din fiecare comunitate şi care poartă denumirea de “Light it up Blue”.

Citit 1117 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.