Combinatul Siderurgic Galaţi sprijină anual Spitalul Județean de Urgenţă

Combinatul Siderurgic Galaţi sprijină anual Spitalul Județean de Urgenţă
Donaţie făcută pentru secţia de Neurochirurgie
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Combinatul Siderurgic de la Galaţi a continuat şi în 2018 sprijinul pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostul Andrei", prin donarea unor echipamente menite să adauge valoare actului medical. “Vom continua şi în acest an (2019 - n.r.). Suntem în legătură cu sistemul medical gălăţean şi cu autorităţile locale, pentru a defini cele mai bune forme ale acestui suport, în beneficiul pacienţilor”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului.

În 2018, pentru al şaselea an consecutiv, Combinatul a donat patru monitoare de funcţii vitale de ultimă generaţie către secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), secţia care beneficiază, în prezent, de 24 de asemenea echipamente indispensabile pentru salvarea de vieţi. “Acest ajutor multianual s-a concentrat pe sectoare-cheie ale spitalului nostru şi rezolvă o serie de probleme critice cu care ne confruntăm”, a declarat economistul Alina Dobrea, managerul general al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Alături de ATI, şi alte secţii (Unitatea de Primire Urgenţe, Chirurgie Plastică şi Reparatorie, Ortopedie şi Neurochirurgie) au primit echipamente medicale din partea Combinatului: truse de microchirurgie, tărgi, kituri de intervenţie rapidă, aparate de purificare a aerului ş.a.

De asemenea, la finele anului trecut, Combinatul Siderurgic a cumpărat şi donat - în regim de urgenţă - o masa de chirurgie şi o instalație de anestezie pentru Maternitatea “Buna Vestire” din Galaţi.

Citit 1595 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2019 13:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.