Conferinţă Naţională de Ozonoterapie la Galaţi

Conferinţă Naţională de Ozonoterapie la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cercul Militar Galaţi va găzdui vineri, 30 august, Conferinţa Naţională „Ozonoterapia de la A la Z”, organizată de Societatea Ştiinţifică Română de Oxigen-Ozonoterapie, în colaborare cu Colegiul Medicilor Galaţi. Evenimentul ştiinţific se adresează doar specialiştilor din domeniul medical. „Pe parcursul manifestărilor vor fi prezentate informaţii de actualitate, demonstrate ştiinţific şi susţinute de aplicaţii practice, care vin să argumenteze efectele spectaculoase ale ozonoterapiei în tratamentul diverselor afecţiuni”, a precizat dr. Marcela Dragomir, medic primar medicină de urgenţă, membru al Comitetului organizator. 

Conferinţa va avea loc între orele 10,00 şi 16,00, iar printre specialiştii care vor prezenta lucrări se numără şi dr. Ştefan Tiron, preşedinte în exerciţiu al Forului Mondial de Oxigen-Ozonoterapie. Conferinţa este creditată cu şase puncte EMC, iar intrarea este liberă. Relaţii suplimentare puteţi obţine de la dr. Marcela Dragomir (tel: 0731.221.027). Cercul Militar Galaţi este situat pe strada Eroilor, nr. 17.

Terapia cu ozon a fost utilizată şi intens studiată de mai bine de un secol. Efectele sale benefice pentru sănătate sunt dovedite, fiind o terapie sigură şi cu efecte secundare minime. Ozonoterapia a fost introdusă pentru prima oară în România în urmă cu mai bine de 40 de ani. În prezent, peste 400 de medici din ţara noastră practică această formă de terapie, dintre care patru în judeţul Galaţi.

Citit 3962 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2019 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.