Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cercul Militar Galaţi va găzdui vineri, 30 august, Conferinţa Naţională „Ozonoterapia de la A la Z”, organizată de Societatea Ştiinţifică Română de Oxigen-Ozonoterapie, în colaborare cu Colegiul Medicilor Galaţi. Evenimentul ştiinţific se adresează doar specialiştilor din domeniul medical. „Pe parcursul manifestărilor vor fi prezentate informaţii de actualitate, demonstrate ştiinţific şi susţinute de aplicaţii practice, care vin să argumenteze efectele spectaculoase ale ozonoterapiei în tratamentul diverselor afecţiuni”, a precizat dr. Marcela Dragomir, medic primar medicină de urgenţă, membru al Comitetului organizator. 
Conferinţa va avea loc între orele 10,00 şi 16,00, iar printre specialiştii care vor prezenta lucrări se numără şi dr. Ştefan Tiron, preşedinte în exerciţiu al Forului Mondial de Oxigen-Ozonoterapie. Conferinţa este creditată cu şase puncte EMC, iar intrarea este liberă. Relaţii suplimentare puteţi obţine de la dr. Marcela Dragomir (tel: 0731.221.027). Cercul Militar Galaţi este situat pe strada Eroilor, nr. 17.
Terapia cu ozon a fost utilizată şi intens studiată de mai bine de un secol. Efectele sale benefice pentru sănătate sunt dovedite, fiind o terapie sigură şi cu efecte secundare minime. Ozonoterapia a fost introdusă pentru prima oară în România în urmă cu mai bine de 40 de ani. În prezent, peste 400 de medici din ţara noastră practică această formă de terapie, dintre care patru în judeţul Galaţi.

Citit 2180 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2019 13:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro