Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

În cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, a fost montat un cort pentru trierea pacienţilor care au nevoie de servicii medicale şi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Galaţi. Cortul va fi dotat cu paturi, echipamente medicale şi materialele sanitare necesare. Accesul aparţinătorilor în spital este interzis. Pacienţii sunt rugaţi să se conformeze noilor proceduri şi să urmeze întocmai recomandările medicilor. Astfel de corturi au mai fost montate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” şi la Spitalul de Boli Infecţioase “Sf. Cuvioasa Parascheva”, a informat ieri, 16 martie, Consiliul Județean Galați, printr-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: Corturi speciale pentru triajul pacienţilor. Măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Citit 1080 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 13:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro