Patru comune gălățene, în scenariul ”galben”

Patru comune gălățene, în scenariul ”galben”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Conform deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Galați, începând cu data de 6 ianuarie, în comunele Ivești, Negrilești, Valea Mărului și Vânători, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus în ultimele două săptămâni este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3 la 1.000 de locuitori, se aplică, pe o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 1065 din 11 decembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pe de altă parte, de Bobotează, locuitorii comunei Munteni au primit o veste bună. Având în vedere faptul că incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile este mai mică de 1,5 la 1.000 de locuitori, localitatea intră în scenariul "verde" al pandemiei de COVID-19.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către CJSU Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 3487 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.