Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Marți, 12 ianuarie, în unitățile sanitare din județul Galați alte 265 de persoane au primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19. Astfel, totalul persoanelor vaccinate de la începutul campaniei în județul nostru se apropie de valoarea de trei mii, mai exact 2.945.
Conform datelor transmise de Instituția Prefectului, în aceeași dată de 12 ianuarie 2021, vaccinări au avut loc doar în patru spitale gălățene. Concret, 125 de persoane au fost prima doză la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”, 90 la Spitalul Militar de Urgență ”dr. Aristide Serfioti”, 35 la Spitalul Municipal ”Anton Cincu” din Tecuci și 15 la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf. Ioan”.
Tot până în ziua de 12 ianuarie, la nivel național, numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) este de 140.447.

Citit 727 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2021 16:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro