18 centre de vaccinare au primit aviz temporar de la DSP

18 centre de vaccinare au primit aviz temporar de la DSP
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Instituția Prefectului Județului Galați informează că au fost verificate/evaluate cele 18 centre de vaccinare fixe împotriva COVID-19 înființate pentru populația din județ în etapele doi și trei ale campaniei, organizate în afara unităților sanitare. Este vorba despre șase centre de vaccinare din Galați: Baza sportivă Siderurgistul, Sala Sporturilor, Patinoar, Casa de Cultură a Studenților și cantinele din strada 1 Decembrie 1918 și din strada Radu Negru, două din Tecuci: Oficiul Prefectural și Sala de spectacole Ion Petrovici, Casa de Cultură din orașul Tg. Bujor, Sala de sport din orașul Berești și altele opt din comunele Tulucești (Căminul Cultural), Corod (strada Ștefan cel Mare), Cudalbi (Căminul Cultural), Matca (Școala nr. 2 - fără activitate școlară), Cosmești (Căminul Cultural), Ivești (Căminul Cultural), Liești (Căminul Cultural) și Pechea (Căminul Cultural).         

Au fost verificate aspectele privind autorizarea, respectarea regulilor generale de funcționare, circuitele funcționale pentru persoanele venite la vaccinare, dotarea spațiilor și kitul de vaccinare. În urma verificărilor, toate centrele au fost avizate temporar de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Galați.

La acestea se mai adaugă alte cinci centre înființate în unități medicale: la Spitalul Militar de Urgență "Dr. Aristide Serfioti", la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf. Ioan"- Centrul de recuperare din strada Constructorilor nr. 29, Med Life SA - strada Nicolae Bălcescu nr. 24A, Centrul Medical Județean Galați din strada Brăilei nr. 200 și Spitalul Municipal "Anton Cincu" din Tecuci.

Citit 2198 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2021 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.