Centru de vaccinare din maşină în parcare la mall (FOTO și VIDEO)
Foto: Primăria Galați

Centru de vaccinare din maşină în parcare la mall (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Începând de duminică dimineață, 9 mai 2021, în organizarea municipalității, la Galați a devenit operațional centrul de vaccinare drive-through anti-COVID din parcarea mall-ului Shopping City.

Numeroși gălățeni s-au prezentat de la prima oră pentru a se vaccina, iar, până la orele prânzului, aproape 500 de persoane primiseră deja doza de imunizare. Ceva aglomerație am constatat doar în zona post-vaccinare, unde se aşteaptă adeverința ce atestă efectuarea vaccinului. Acest document poate fi însă obținut și în format electronic, direct din platforma ROVACCINARE.

Video: Ovidiu Amălinei

În cadrul centrului, ce are patru fluxuri de vaccinare, se utilizează serul Pfizer/BioNTech. Programul de funcționare este între orele 8,00 și 20,00 și este posibilă inclusiv efectuarea dozei de rapel.

Foto galerie: Marian Calestru

Citit 2762 ori Ultima modificare Marți, 11 Mai 2021 00:57

2 comentarii

 • postat de galatean
  Luni, 10 Mai 2021 22:32
  5.13.188.***
  E igienic sa faci vaccin in strada? pe ac nu se poate aseza virusul? ca masti la gura avem .
  6
  2
  Raportează
 • postat de Katia
  Luni, 10 Mai 2021 01:42
  89.136.3.***
  08.00-20.00! Primarele nu stie de programul cluburilor (non stop)! Purtatorul de cuvand nu are vina. Pare inocent! Bai fratilor, daca vreti vaccinare ca afara atunci nu va prefaceti. Vaccinati ca afara. Trimiteti dricurile de salvari in comune Faceti non stop la Drive. Nu lasati cozi. Oamenii nu vor programari. Pana in 2022, sau la eradicare, lasati cetrele de vaccinare deschise. Penalizati fecerii de familie carenu organizeaza centre de vaccin in catune, sate, etc. Faceti pe cartiere si localitati, nu mai frecati sporurle pe degeaba. Munciti domnilor din zona medicala. Roverul costa. Si Costa de azur costa. Daca vreti ssa plecati munciti ca afara si apoi plecati la Dubai dupa cumparaturi de solduri, pe care dealtfel le gasiti in marile magazine inclusiv din tara. Inclusiv chinezismele de marca! Sa aveti spor, dar articolu si reprtajul video par neconvingatoare! Am si eu patru varstnici, vecini la un bloc din apropierea casei, care dorsc sa se vaccineze. asociatiile de profil nu reactioneaza, iar voluntarii nu exista (deecat pe facebook). O sa incerc sa-i duc cu un taxi. O sa incerc sa aduc la Galati voluntari cu autoturime care sa-i poata ajuta pe varstnicii din mediul rural sa aajunga la centrele de vaccinare. Deplang dezinformarea factorilor decizionali. Senioii din rural vor vaccin dar nu pot ajungela el. Datorita delasarii si ignorantei asa zisilor medici de familie. Am primit mesaje din exterior de la copiii celorplacati la munca in exterior, car sunt dispusi sa trimit bani unor asociatii reale care a finanteze deplasrea echipajelor mobile in fiecare comuna/sat. Ba chiar si plata in regim de taxi! Asa sa ne si s va ajute Dumnezeu, pe masura faptelor asumate in voluntariat, ori salarizate cu sporuri mai mult sau mai putin pe merit! Observatia era pentru cei din administratie care au mimat sprijinul, dar nu le ordona medicilor de familie, primarilor, si altor atarnati de functia publica si salariul de 3000-5000-10000-20000 (cand minimul pe economie, sau mediul, inca este o fractie infima, sa nu mai spunem de pensii (nu ale magistratilor/avocatilor si parlamentarilor))... Sunt multe de comentat, dar a picat lumina in cartier...
  26
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.