Achiziții la Cardiologie Intervențională de peste 5,3 milioane de lei

Achiziții la Cardiologie Intervențională de peste 5,3 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați, în calitate de autoritate contractantă, a introdus recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) procedura de furnizare a dotărilor aferente investiției de amenajare a Secției de Cardiologie Intervențională din Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”, în valoare de aproximativ 5,335 milioane de lei.

Procedura a fost splitată în trei loturi, fiind vorba despre mobilier nemedical și medical, dar și echipamentele medicale necesare acestui proiect de investiție. Evident, acestea din urmă au valoarea cea mai consistentă, de aproape 4,19 milioane de lei.

Conform informațiilor date publicității, termenul-limită pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare este 28 septembrie 2021, ora 15,00, departajarea ofertanților urmând a avea loc în cadrul unei licitații deschise. Autoritatea contractantă va răspunde o singură dată la toate solicitările de clarificări, cu 11 zile înainte de data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor.

Totodată, conform precizărilor reprezentanților CJ, noua secție va avea 12 saloane cu spațiu medical special amenajat pentru montarea de stenturi și stimulatoare cardiace, practic, va fi dotată cu peste 160 de echipamente medicale, astfel încât medicii să poată realiza procedurile de cardiologie intervențională. Aceste proceduri se desfășoară în prezent într-un spațiu al Secției de Radiologie.

Citit 1453 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Septembrie 2021 00:40

2 comentarii

 • postat de Emil Popa
  Miercuri, 08 Septembrie 2021 14:27
  95.76.59.***
  În acest spațiu au funcționat cabinetele medicilor de familie care au fost dați afară acum 5 ani din parterul policlinicii județene. În 5 ani nu s-a întâmplat nimic, s-a furat tot, inclusiv aparatul de aer condiționat din hol
  Acum abia se zidește.
  Poate până este gata Consiliul județean importă și niște medici cardiologi. Sau poate secția este cu dedicație pentru fata vreunui deputat?
  0
  1
  Raportează
 • postat de Vlad
  Miercuri, 08 Septembrie 2021 09:48
  86.124.205.***
  Extraordinar!
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.