De luni, vă puteţi vaccina anti-COVID şi la Baza „Siderurgistul”

De luni, vă puteţi vaccina anti-COVID şi la Baza „Siderurgistul”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Începând de luni, 25 octombrie 2021, se redeschide centrul de vaccinare de la Baza „Siderurgistul”, anunţă Primăria municipiului Galați. Programul va fi zilnic, între orele 8,00 și 20,00 şi vor exista trei fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19: două pentru administrarea serului Johnson & Johnson și unul pentru Astra Zeneca.

„În continuare, gălățenii se vor putea prezenta și la celelalte centre de vaccinare amenajate de către Primărie. Este vorba despre centrul de la Patinoarul „Dunărea" unde sunt trei fluxuri de vaccinare (două pentru Pfizer și unul pentru Moderna) și despre centrul de la Sala Sporturilor (trei fluxuri de vaccinare pentru Pfizer). Programul la aceste centre este tot zilnic între orele 8,00-20,00", precizează administraţia locală.

Altfel spus, la Sala Sporturilor, gălăţenii nu se vor mai putea vaccina cu Johnson & Johnson și Astra Zeneca.

„În funcție de solicitări, Primăria municipiului Galați poate asigura baza materială pentru suplimentarea fluxurilor de vaccinare”, a ţinut să sublinieze Primăria.

Vă reamintim care este Lista completă a centrelor de vaccinare anti-COVID din județul Galați. Adresă, program, tip de ser administrat.

Citit 3267 ori Ultima modificare Marți, 26 Octombrie 2021 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.