Beat și fără permis, prins de două ori la volan într-o zi

Beat și fără permis, prins de două ori la volan într-o zi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Este performanța atinsă de un tânăr de 19 ani, din Umbrărești, care, luni, a fost prins de două ori, la interval de doar câteva ore, conducând fără permis și într-o stare avansată de ebrietate. La prima întâlnire cu polițiștii, tânărul a fost dovedit cu o alcoolemie de 0,98 la mie în aerul expirat. A fost dus la spital, pentru prelevarea de probe biologice și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, dar și pentru că s-a urcat la volan fără permis. Crezând, probabil, că ceva mai rău decât atât nu mai putea să pățească, individul nu s-a dus direct acasă.

După ce a ieșit de la Poliție, s-a urcat din nou la volan și a plecat la plimbare prin sat, fiind reperat înainte de miezul nopții pe o uliță, tot la volan, și tot în stare de ebrietate. A doua întâlnire cu polițiștii a avut un rezultat nesperat și nedorit pentru el. S-a ales din nou cu dosar penal pentru conducere fără permis, dar și pentru refuz de prelevare a probelor biologice, deoarece de această dată nu a mai vrut să ”dezvăluie” nivelul de alcoolizare cu care șofa. Mai mult, după ce toate dosarele au fost reunite, anchetatorii au decis că lăsarea în libertate a tânărului ar putea fi riscantă, așa că l-au reținut, urmând să-l prezinte Parchetului Tg. Bujor cu propunerea unei măsuri mai restrictive.

Citit 6011 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Octombrie 2023 18:13

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Marieta
    Joi, 19 Octombrie 2023 10:49
    95.77.107.***
    Daca-l retineau de prima data, nu o mai infaptuia pe ultima si astfel se inscriau la preventie, dar cel mai probabil si-au zis sa bifeze doua actiuni, de i-au dat drumul. Bine ca nu a omorat pe cineva nevinovat (!) ca trebuia sa demisioneze vreun "capo da tutti ..."!
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.