Recoltele slabe din acest an, corelate cu scumpirea carburanţilor şi cu dificultăţile pe care producătorii din sectorul legume-fructe le au la desfacerea mărfii pe piaţă au dus la o creştere împovărătoare a preţurilor la alimente. Procentul mediu cu care s-au scumpit alimentele este de 33 la sută şi, statistic, este cel mai mare înregistrat în acest an într-un stat membru al Uniunii Europene.
Creşteri de preţuri: Sărăcia câmpurilor a scumpit alimentele Scris de Gabriel Kolbay


Gabriel Kolbay
Articole recente - Gabriel Kolbay
Ocolul ziarului în 30 de ani | Gabriel Kolbay: Oamenii care duc povestea orașului mai departe Cum s-a aprins scânteia schimbării, la Toflea Un cercetător CÂȘTIGĂ cât un paznic de noapte 300 de producători vă așteaptă la TÂRGUL DE TOAMNĂ Borş de peşte fără… borş de peşte
Mai multe din această categorie: