"Medicina naturistă este bună!", spun gălăţenii
Foto: Foto: Vasile Caburgan

"Medicina naturistă este bună!", spun gălăţenii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au încredere în medicina naturistă, mai ales dacă tratamentele sunt aplicate de medici cu experienţă în domeniu. Pentru cine îşi permite, şi ideea de hospice este una interesantă, mai ales când e pusă faţă în faţă cu realităţile deloc plăcute din spitalele gălăţene unde se practică medicina alopată.

„Am încredere în acest tip de medicină. Suntem oameni maturi, care am trecut prin multe în viaţă şi sunt sigură că ceea ce e natural, e mult mai bun. Suntem adepţii acestui tip de tratament şi apelăm la el ori de câte ori avem ocazia. În afara situaţiilor în care trebuie să te supui unei intervenţii chirurgicale din cauză că respectiva problemă de sănătate nu poate fi rezolvată în altă modalitate, tratamentele naturiste sunt de preferat”, ne-a declarat Georgeta Purdea, în vârstă de 68 de ani (foto).

„Dacă se bazează pe produse naturale, înseamnă că ar trebui să fie mult mai sănătoasă decât medicamentele pe care le înghiţim. Depinde cât de mult se pricep medicii care le recomandă. Până acum şi eu tot la medicina naturistă am apelat. Am mici probleme cu glicemia şi iau nişte picături naturale, nu medicamente sau tot soiul de alte tratamente chimice”, ne-a spus Sandu Apostu, în vârstă de 71 de ani.

„Nu ştiu exact ce să cred, în acest moment. E bine că se înfiinţează astfel de unităţi, dar întrebarea este cât de multă încredere putem avea în produse. Eu mi-am văzut un coleg cum a făcut o reacţie alergică severă la un ceai verde, pe ambalajul căruia scria că este natural. În ceaiuri nu prea am eu încredere. Dar într-un astfel de sanatoriu ar fi şi produsele apicole. Dacă sunt făcute aşa cum trebuie, cu siguranţă că acelea ar putea fi foarte bune pentru sănătate”, este de părere Ion Iacob, de 57 de ani.

Citit 1177 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2013 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.