Milioane nerambursabile pentru pescuit

Milioane nerambursabile pentru pescuit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia Generală Pescuit - Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) a lansat, în cursul săptămânii trecute, o sesiune de primire de cereri de finanţare în vederea obţinerii de fonduri nerambursabile.

Fermierii gălăţeni care au bani să asigure confinanţările necesare pot participa, la fel ca toţi ceilalţi români cu exploataţii piscicole. Există, în acest moment, patru măsuri pe care se pot depune proiecte. Astfel, la nivel naţional, prin Măsura 1.3 „Investiţii la bordul navelor de pescuit şi selectivitate” poate fi atrasă suma de 1.000.000 euro. În cadrul Măsurii 1.4, „Pescuitul costier la scară mică” se asigură, în cadrul acestei sesiuni, suma de 500.000 euro, iar pe Măsura 2.3, „Prelucrarea şi comercializarea peştelui” s-au alocat 10.000.000 euro. În cadrul Măsurii 2.1 se asigură finanţare totală de 60 de milioane de euro, pe trei acţiuni: „creşterea capacităţii de producţie datorită construirii de noi exploataţii piscicole”, „variaţiile producţiei datorită extinderii sau modernizării exploataţiilor piscicole existente” şi „creşterea cantităţii de alevini proveniţi din crescătorii”. Cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii de pe site-ul autorităţii Naţionale de Management pentru Programul Naţional de Pescuit, ampeste.ro.

Citit 1904 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2013 18:03

1 comentariu

 • postat de platica
  Luni, 25 Martie 2013 22:02
  dragilor, va rog sa-l puneti sef la Direcţia Generală Pescuit - Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) pe Florin PASLARU si va rezolva problema finantarilor imediat. el stie ce trebuie sa faca cu banii.... va pup pe portofel. Paslarica junior.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.