Auditul taie pofta de mâncare la Măstăcani

Auditul taie pofta de mâncare la Măstăcani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cursul unui audit, Curtea de Conturi a constatat că la Primăria din Măstăcani „au fost efectuate cheltuieli care nu sunt legate de activitate instituţiei publice (mese servite la restaurant - cheltuieli de protocol). Estimarea iniţială a abaterii financiare a fost de 2.000 lei, dar auditorul a dispus stabilirea întinderii prejudiciului şi recuperarea sumei.

Sporuri şi gâlceavă

Tot Curtea de Conturi este cea care a stabilit că, în comună, este vorba despre o „introducere eronată în salariul de bază a sporului pentru condiţii periculoase de 15 la sută, fapt ce a determinat calculul greşit al celorlalte drepturi salariale (ex. spor de vechime) pentru persoana care lucrează la bibliotecă”. Ce vrea auditorul? Evident, returnarea banilor către bugetul local al comunei.

Citit 4409 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2013 10:32

6 comentarii

 • postat de Barzoi
  Luni, 08 Aprilie 2013 15:42
  Sa ne spuna primarul Ilie Danut de unde erau banii cu care platea micii si berea ce erau daruiti de el duminica in targ la toti satenii, inainte de alegeri? Ori erau bani ,,negri" ori erau bani din taxele si impozitele platite de noi, locuitorii comunei Mastacani.
  0
  1
  Raportează
 • postat de olimp
  Luni, 08 Aprilie 2013 12:14
  Poate vor intra in vizorul D.N.A. . Sigur au ce cerceta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de olimp
  Luni, 08 Aprilie 2013 12:07
  La primaria Mastacani s-a format o ,,clica '" penala, condusa de primar si care face ca legea sa fie cum vor ei. De exemplu daca soliciti acte pentru punere in posesie ori nu iti dau ori le dau in favoarea acolitilor lor, adica falsificate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de jan
  Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 13:47
  Primarul de Mastacraci face ce facea si tac-su pe vremea cand era primar-restaurante,fete si drumuri cu taxiul de la Galati la Mastacani.Toate astea se datoreza faptului ca toti de acolo sunt pusi pe furat.Daca mai spunem ca vice-primar e unu'Galii fost militian, semianalfabet, dat afara ca a fost prins cu furatul (adica un hot-a facut si puscarie?),un ciorditor ordinar de spalieri din viile oamenilor ce pretentii mai sunt?Ei s-au distrat si prostii din sat vor plati pagubele!
  0
  0
  Raportează
 • postat de gogu
  Vineri, 05 Aprilie 2013 17:22
  ...Si totusi banii luati fara drept trebuie returnati si nu trecuti cu vederea. Asa v-ati invatat sa inchideti ochii la orice mici nereguli si acum inchideti ochii si la porcarii de miliarde.
  0
  0
  Raportează
 • postat de marius iorga
  Vineri, 05 Aprilie 2013 06:11
  Cu ce mizerii a ajuns sa se ocupe un audit. Asta,ca sa nu zica ca a batut drumul degeaba.....
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.