Munca în agricultură se plăteşte din ce în ce mai prost

Munca în agricultură se plăteşte din ce în ce mai prost
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câştigul mediu brut al muncitorilor din agricultură, vânătoare şi servicii anexe, silvicultură şi pescuit a scăzut, în ultimul an, la aproape jumătate. Astfel, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS), în decembrie 2011 câştigul lunar mediu al muncitorilor era de 1.829 lei, în vreme ce în decembrie anul trecut se ajunsese la doar 1.077 lei.

Citit 1080 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2013 18:07

2 comentarii

 • postat de fermier care cere schimbarea din functie a directorului Barceanu director la ANIF
  Duminică, 19 Mai 2013 22:23
  cu parere de rau nici eu nu sunt multumit cum procedeaza Barceanu de cand este director la ANIF. nu a facut nimic pentru imbunatatirea sistemului de irigatii. mai mult l-a stricat. nu a adus nimic nou. ba da a mai bagat o noua taxa. nu a schimbat nimic, lucreaza cu acelasi personal si cu aceleasi firme mostenite de la aurel zamfir de provenienta pdl-ista cu toti corupti si pusi pe capatuiala cu facturari si plati nelegale pentru lucrari neefectuate.ce este de neacceptat la Barceanu este faptul ca denigreaza fermierii asa cum face si Zamfir si pentru aceste si multe altele sant si eu convins ca trebuie urgent schimbat pana ce nu se instaleaza seceta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de teasca
  Joi, 16 Mai 2013 09:23
  1077 lei este un salariu mediu bunicel; mergeti in vanzari en detail sa vedeti venituri; mergeti la societatile de salubrizare sa vedeti venituri... si apoi mai vorbim. Mergeti apoi in orice sat din judet si cautati 5 oameni sa sapati la vie sau sa prasiti porumbul, sa vedeti acolo chin...fara sa platesti 50 lei pe zi, 3 mese pe zi o sticla de 2 litri de vin si 1 pachet de tigarete nu gasesti forta de munca. Agricultura sec. 21 in Romania se face cu plugul tras de boi sau de cai, cu sapa in spate, si spun asta cu riscul ca cineva sa se supere pe mine... sa vedem daca cei care muncesc din greu se vor supara
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.