CALENDAR RURAL: Târguri şi evenimente agricole

CALENDAR RURAL: Târguri şi evenimente agricole
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţea se ţine târg la Braniştea şi Vârlezi, iar miercuri, la Fundeni şi Schela. Joi se organizează târg la Tecuci, Vlădeşti şi Nămoloasa. Vinerea este târg la Jorăşti, iar sâmbătă la Tudor Vladimirescu, Slobozia-Conachi, Rădeşti şi Frumuşiţa. Duminică sunt cele mai multe târguri: la Drăguşeni, Măstăcani, Pechea şi Cudalbi. Nicoreştiul are piaţă mare de gros, deschisă în toate zilele săptămânii. La fel şi Cosmeştiul, în imediata apropiere a pieţei în curs de amenajare.

Expoziţii naţionale

În perioada 6-8 septembrie a.c., la Oradea se va defăşura cea de a V–a ediţie a târgului fermierilor bihoreni, AgroBihor. Revista FERMA şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează în ziua de 14 septembrie 2013, începând cu ora 10,30, în cadrul expoziţiei Agromalim de la Arad, conferinţa naţională Ferma de Carne.

Manifestarea îşi propune prezentarea principalelor direcţii de dezvoltare a acestui sector zootehnic în România, cu accent pe exploatarea şi ameliorarea pajiştilor destinate creşterii taurinelor şi ovinelor de carne, ameliorarea genetică şi creşterea efectivului de taurine şi ovine.

Medien Conferences organizează cea de-a V-a ediţie a Romanian Agribusiness Conference. Dedicată agriculturii româneşti, susţin organizatorii, va avea loc în Bucureşti, pe data de 19 septembrie 2013, la Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia.

Citit 1206 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2013 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.