TÂRGUL DE TOAMNĂ începe peste o săptămână

TÂRGUL DE TOAMNĂ începe peste o săptămână

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Târgul de Toamnă ar trebui să fie mai bogat şi mai ieftin, în acest an, spun organizatorii. Dacă aşa va fi sau nu, rămâne să vedem. Deschiderea va avea loc vinerea viitoare, 3 octombrie 2014, la ora 10,00, în Piaţa Centrală. Ca şi la celelalte 12 ediţii precedente, inaugurarea se va face cu parada la care vor participa oficialii gălăţeni şi la care, spune directorul Administraţiei Pieţelor Agroalimentare din Galaţi, Eugen Zaharia, au fost invitaţi şi miniştri şi alţi demnitari de rang înalt de la Bucureşti.

„În cele trei zile ale târgului, nu le vom percepe producătorilor taxa pe tarabă. Cei care consumă energie electrică şi apă – cum e cazul comercianţilor de peşte – vor plăti aceste utilităţi, dar fiind faptul că nu avem cadrul să le oferim aşa ceva gratuit”, a precizat Eugen Zaharia. Atmosfera va fi întreţinută tot cu ajutorul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, cu orchestra şi Ansamblul „Doina Covurluiului”. Se va organiza şi o expoziţie cu animale domestice, pentru cei mici. Ce vom putea cumpăra de la cei peste 200 de producători şi agenţi economici participanţi? De toate, de la pâine şi prăjituri la carne, legume, fructe, vinuri, lactate etc..

Organizatori sunt, ca în fiecare an, Consiliul Judeţului, Consiliul Local, cu sprijinul Camerei Agricole, al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, evident, sub coordonarea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galaţi.

Citit 2739 ori Ultima modificare Luni, 22 Septembrie 2014 09:22

3 comentarii

 • postat de florin Luni, 22 Septembrie 2014 21:07 5.13.191.*** Link la comentariu
  0
  3

  are dreptate vali ...ziaristi tampiti putin spus.... lasa-ti etnobotanicile nenorocitilor...si nu faceti copii....

  Raportează
 • postat de vali Luni, 22 Septembrie 2014 09:14 85.120.166.*** Link la comentariu
  0
  4

  Vinerea viitoare este 26 septembrie, iar pana pe 3 octombrie mai sunt 2 saptamani !!!
  Deci cand incepe targul de fapt?

  Raportează
 • postat de Chris Duminică, 21 Septembrie 2014 00:58 81.107.84.*** Link la comentariu
  0
  6

  Cred ca va referiti la Ziua Recoltei,nu?De ce sa ne prefacem,ca doar maine poimaine il votati pe Victoras,crescut de Iliescu,produsul lui Ceausescu,nu?Oricum ar fi,pana la urma sa ne bucuram cu totii de aceasta sarbatoare a toamnei.Sa curga mustul la umbra gardurilor din papura si stuf,ca putine mai sunt astazi motivele de bucurie!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.