CONCURS de fotografie la Primăria din Frumuşita. CONDIȚII DE PARTICIPARE

CONCURS de fotografie la Primăria din Frumuşita. CONDIȚII DE PARTICIPARE
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Tema competiţiei: frumuseţile din Lunca Joasă a Prutului Inferior


Primăria comunei Frumuşita organizează un concurs de fotografie, la care vă puteţi înscrie până pe 14 octombrie. Trebuie să realizaţi fotografii care să ilustreze frumuseţea Luncii Joase a Prutului Inferior şi să le trimiteţi Primăriei, împreună cu o declaraţie pe proprie răspundere care să ateste că sunteţi proprietarul drepturilor de autor ale ilustraţiilor.

Cum de organizează Primăria un astfel de concurs? Detalii ne-a oferit responsabilul de proiect, Liliana Bernea: “La nivelul Primăriei am desfăşurat un proiect de promovare a Luncii Inferioare a Prutului, în perioada 2011-2014. Avem acum, vreme de cinci ani de la încheierea proiectului, obligaţia de a asigura continuitatea acţiunilor, din fonduri proprii. Aşa că premiile din acest an sunt oferite din fondurile Primăriei”.

Scopul acţiunii este de a promova „resursele naturale şi atracţiile turistice din zona Lunca Joasă a Prutului Inferior”.

Premiile sunt substanţiale, informează organizatorul. Este vorba despre: un aparat foto digital pentru câştigătorul concursului şi câte un laptop pentru cei care ocupă locurile doi, trei, patru şi cinci.

Juriul va fi format dintr-un reprezentant al primăriei, un fotograf profesionist şi responsabilul de proiect.

Citit 3122 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2016 21:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.