Trofeul pentru întreaga carieră la Gala femeilor de succes

Trofeul pentru întreaga carieră la Gala femeilor de succes
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Luni 11 decembrie, la Ambasador Events  Bucureşti,  tânăra şi de neuitat voce Maria Crăciun, care de Ziua Naţională cânta imnul ţării noastre în faţa Primăriei, la parada militară de Domnească, urca  pe scenă, premiată, drept recunoaştere, pentru… întreaga sa  carieră muzicală, deși nu are încă nici 18 ani (îi va împlini pe 12 februarie 2018).

Evenimentul, elegant, era cea de-a XV-a ediţie a Premiilor Galei de Excelenţă pentru femei de succes – într-un spaţiu „de vis” –  după cum aprecia mai târziu Cătălina Lovin, mama şi impresarul foarte tinerei cântăreţe. Pe scenă au urcat nume deja cunoscute: vedete din lumea muzicii sau a sportului, femei de afaceri, femei realizate – nume cunoscute şi apreciate! Diploma şi Trofeul i-a fost înmânat gălăţencei noastre de către realizatoarea tv şi scenarista Mihaela Şerban, fondatoarea Galei Femei de Succes şi a Galei Celebrităţilor.

Cariera gălăţencei noastre, începută nici la cinci ani, cu trudă şi sacrificii, cu ajutorul (doar) al câtorva inimoşi gălăţeni şi oameni din alte colţuri de ţară, şi cu dragostea artistei care a descoperit-o şi o iubeşte precum o soră mai mare, doamna muzicii noastre uşoare, Mirabela Dauer, înşiră pe scurta aţă temporală mărgele scumpe şi strălucitoare. A cântat la Rai Uno şi  la Festivalul San Remo şi pe alte scene, iar la Vatican, la un concert de Crăciun, a fost chemată să cânte în faţa Papei Benedict. Prezentă mereu în concertele de Crăciun ale televiziunilor naţionale, în turnee în ţară, şcolăriţa a interpretat adeseori pro bono la evenimente de suflet din oraşul său. „Luna aceasta Maria va cânta la TVR 1, Kanal D, dar şi la Naţional Tv în ajunul Crăciunului”, ne ţine la curent mama foarte tinerei noastre artiste. „Maria va colinda şi va cânta noul ei single, „Buchet de vise”, piesa compusă de Laurenţiu Matei, în colaborare cu Corina Despot. De Sfintele Sărbători de  Crăciun şi de Revelion, Maria a fost invitată sa concerteze pentru diaspora românească din Bruxelles.  

Gândurile ei se îndreaptă acum, la sfârşit de an, spre toţi cei care o susţin şi cărora le mulţumeşte din suflet. Toate urările de bine sunt pentru prieteni, familiei care îi este alături mereu, şi nu în ultimul rând ziarului „Viaţa liberă”, ziarul ei de suflet. MULŢUMIM CU DRAG!” – ne-a mai scris „impresara” Cătălina Lovin.

Citit 2350 ori Ultima modificare Marți, 19 Decembrie 2017 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.