Maria Crăciun cântă în martie alături de nume mari ale muzicii româneşti

Maria Crăciun cântă în martie alături de nume mari ale muzicii româneşti
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Iubita micuţă divă gălăţeană este invitată pe 3 Martie la Sala Palatului - Bucureşti, în concertul „Fată dragă - in memoriam Mădălina Manole”, alături de nume mari ale muzicii româneşti: Mirabela Dauer, Aurelian Temisan, Gabriel Dorobanţu, Maria Dragomiroiu, Alesis, Alexandru Arşinel, Anastasia Lazariuic, Aurelian Temişan,  Daniel Iordăchioaie, Annes, Oana Sârbu, Octaviam Ursulescu, Anca Ţurcaşiu şi alţi apreciaţi artişti.

„Vreau să le mulţumesc din suflet organizatorilor acestui spectacol minunat, pentru bucuria pe care mi-au făcut-o invitându-mă", ne-a spus, încă de la începutul discuţiei, Maria Crăciun.
Cântă pentru public de la patru ani şi, printre trofee cucerite, se numără cele primite, de copilă, la San Remo, sau Grad Prix-ul din Belarus. Descoperită de celebra cântăreaţă Mirabela Dauer, care i-a devenit precum o soră mai mare, urmărindu-i cariera consecventă, cu concerte obositoare, invitaţii, multe pro bono, întotdeauna onorate, şi cu o purtare plină de modestie, tânăra gălăţeancă îmi mărturiseşte acum: că invitaţia este şi ca un dar de ziua sa, căci împlineşte - chiar astăzi „o vârstă care mă aduce în pragul maturităţii, dar eu sincer aş vrea să mai rămân copil :)” Acum, cântăreaţa poate să conducă o maşină, să se plimbe ceva mai singură – doar că… chiar nu are timp de aşa ceva!
Maria adaugă, cu căldură, un frumos credo: „Îmi doresc ca, păşind acest prag, să am putere să merg pe drumul meu greu, dar atât de frumos, drumul muzicii, să am realizări la fel de frumoase şi să îmi păstrez credinţa în bine şi în Dumnezeu… Tot de ziua mea aş vrea să mulţumesc familiei mele pentru susţinerea necondiţionată, prietenilor care au crezut mereu în mine şi nu în ultimul rând ziarului „Viaţa liberă”, pentru că a fost alături de mine în cele mai importante momente din viaţa mea artistică!” Îi urăm succes şi la Sala Palatului, unde va cânta printre… stele.

Citit 4958 ori Ultima modificare Luni, 12 Februarie 2018 14:02

2 comentarii

 • postat de Catalinalovin@yahoo.com
  Marți, 13 Februarie 2018 03:14
  213.233.84.***
  Multumesc frumos pentru acest articol.atat de minunat! Mutumesc si entru invitatie! Cu drag , Maria
  2
  1
  Raportează
 • postat de primarul comunei Oancea
  Luni, 12 Februarie 2018 09:40
  92.86.16.***
  Bravo Maria, incet, incet, sa urci acolo sus unde iti este locul, destinul tau stralucitor ! Nu uita insa ca pe 8 Martie trebuie sa fii la Oancea pentru a le canta si incanta inima si sufletul doamnelor si domnisoarelor. Succes !
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.