Colegiul Tehnic „Traian” are din nou cantină

Colegiul Tehnic „Traian” are din nou cantină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clădirea cantinei fusese cedată Centrului de Plasament Numărul 9, pe vreme când acesta era Şcoala Ajutătoare Nr. 2. Cum în Centrului de Plasament Numărul 9 nu mai stau acum decât foarte puţini minori asistaţi, cantina era lăsată în paragină şi arăta jalnic.

Costică Dima, directorul Colegiului „Traian”, a considerat că era necesar să facă demersuri ca instituţia pe care o conduce să reprimească înapoi cantina:

„Am renovat căminul şi arată foarte bine. Un singur lucru era neplăcut: aduceam mâncare tocmai de la cantina de la «Elena Doamna». De aceea am făcut demersuri la Primărie şi la Consiliul Judeţului să ne primim cantina înapoi”.

„Avem în jur de 100 de elevi interni, care au nevoie să servească masa. Printr-o hotărâre CJ, cantina ne-a fost dată în administrare”, spune directorul de la „Traian”.

Deşi nu este gata, cantina arată acum foarte bine. A fost renovată cu bani de la Primărie, dar şi cu 700 de milioane de lei vechi proveniţi din resursele extrabugetare ale liceului. 

A fost zugrăvită, s-a pus faianţă, s-au schimbat instalaţiile electrice şi termice. Semn că autorităţile locale au luat o decizie bună. 

În câteva zile urmează să fie dată în funcţiune. Până atunci elevii mănâncă într-o sală de mese din internat.

Citit 1567 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.