EcoGalaţi, proiect pentru un oraş curat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Galaţi sunt încă mulţi oameni cărora le pasă de felul în care arată oraşul şi caută soluţii pentru ca spaţiile verzi să nu mai fie locuri de grătar, pentru spart seminţe sau depozite ad-hoc de gunoaie.

Dacă autorităţile au uitat în ultimii 20 de ani că asta e una dintre obligaţiile ce le revin, o mână de inimoşi vor să demonstreze că pentru rezolvarea acestei probleme sunt soluţii, chiar unele simple.

Iniţiatorilor proiectului intitulat EcoGalaţi li s-au alăturat Inspectoratul Şcolar Judeţean, Universitatea „Dunărea de Jos”, Liga Studenţilor Gălăţeni, Casa de Cultură a Studenţilor, Primăria Galaţi, Poliţia Rutieră Galaţi, Liceul de Artă, Pro TV Galaţi - Brăila, Express TV, Adevărul de Seară, Radio 1, Societatea Jurnaliştilor "Dunărea de Jos", JAO Media, HD Videoservices şi, desigur, cotidianul "Viaţa liberă".

Aceştia fac apel la bunul simţ şi vor ca pe 17 octombrie să ecologizeze Galaţiul cu ajutorul a 1.000 de voluntari.

Poate cel mai important lucru pe care această acţiune doreşte să-l scoată în evidenţă este că  gunoaiele nu ajung singure pe stradă, şi că trebuie arătat că greşesc celor care nu respectă dreptul tuturor de a trăi într-un oraş curat.

Cei care doresc să participe la acţiune se pot înscrie trimiţând pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu un scurt CV.

În plus, ei pot completa talonul din ziarul nostru, manifestându-şi astfel intenţia de a lua parte la acţiune, talon ce poate fi depus la orice chioşc al "Vieţii libere" sau la sediul redacţiei noastre până pe 12 octombrie.

Mai multe detalii despre această iniţiativă sunt disponibile la adresa de web http://ecogalati.blogspot.com/.

Citit 1098 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.