Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

Anul Centenarului va fi marcat de Poliţia Locală Galaţi printr-o serie de acţiuni care se derulează pe tot parcursul lunii mai. O primă acţiune a avut loc pe 7 mai, cu începere de la ora 9,00, când, poliţiştii locali, împreună cu elevii Liceului Teoretic “Emil Racoviţă” – specializarea ştiinţe ale naturii, au ecologizat o zonă de pe Faleza Dunării.

Următorul eveniment, prins în calendarul manifestărilor derulate în Anul Centenarului, va avea loc pe data de 16 mai, la sediul Poliţiei Locale Galaţi, unde se va desfăşura “Cupa presei la tir”.
Pe data de 17 mai, pe esplanada de la Sala Sporturilor, toate forţele operative ale Poliţiei Locale Galaţi vor desfăşura un exerciţiu demonstrativ la care sunt invitaţi gălăţenii de toate vârstele. Acţiunea va avea loc în intervalul orar 10,00-13,00.
Următoarea acţiune va avea loc pe data de 18 mai, la sediul central al Poliţiei Locale Galaţi, din strada Traian. Aici va avea loc dezvelirea basoreliefurilor reprezentând personalităţi româneşti care au contribuit la formarea poporului român, donate de Asociaţia „Frontiera Gălăţeană”. Tot pe 18 mai, şi tot la sediul Poliţiei Locale, va fi dezvelită şi placa de marmură reprezentând ”Galeria Comandanţilor”. Dubla manifestare va începe la ora 10,00.
Organizarea festivităţilor privind marcarea Anului Centenarului va culmina pe 21 mai, de Ziua Poliţiei Locale, într-un eveniment care va avea loc cu începere de la ora 10,00, în sala Teatrului Naţional de Operă şi Operetă “N. Leonard”, unde vor fi decernate diplome, cupe şi medalii, va fi desemnat poliţistul anului, dar şi cea mai bună structură operativă din cadrul instituţiei. Momentul festiv se va încheia cu un program artistic de excepţie, iar Imnul Centenarului va răsuna la Galaţi.
Trebuie precizat că, în această perioadă, cu o participare numeroasă din partea structurilor aparţinând Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, se desfăşoară „Cupa Poliţiei Locale”, manifestare ajunsă la ediţia a V-a, eveniment organizat de Poliţia Locală Galaţi şi Asociaţia Sportivă „Pol Gal Danube”.
În acest an poliţiştii, jandarmii, pompierii, se întrec la următoarele discipline: bowling, tir, atletism, tenis de masă, pescuit. Competiţiile sportive vor avea loc până pe data de 19 mai 2018.

Citit 1137 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2018 23:02

2 comentarii

 • postat de Ursu Joi, 10 Mai 2018 12:43 82.137.13.*** Link la comentariu
  0
  2

  Nu mai sunt politisti locali? Sunt gunoieri locali.

  Raportează
 • postat de DESPERADO Joi, 10 Mai 2018 12:00 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  5

  Lăsaţi jocurile de gleznă şi nu mai aruncaţi banii PUBLICI aiurea pe evenimente inutile! Şi aşa imaginea Poliţiei Locale e pătată!
  Singura ACŢIUNE pe care o puteţi face, chiar la nesfârşit, este strânsul gunoaielor din tot oraşul, pentru că nu sunteţi în stare să-l vegheaţi ca să fie CURAT!
  Asta vede orice cetăţean care iese pe stradă acum: ambalaje aruncate peste tot, rahaturi de câine şi mobilier urban distrus!!! RUŞINE!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.