Mlaştina din parcul Cloşca

Mlaştina din parcul Cloşca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O canalizare mizerabilă refulează nestingherită *

Prin orificiile unui capac de canalizare din parcul de la Inelul de Rocadă izvorăşte de câteva zile o apă murdară şi urât mirositoare care bălteşte pe pavaj şi în spaţiile verzi. Partea dinspre sud a parcului s-a transformat într-o mlaştină infectă care îi alungă pe cei care ar vrea să se plimbe pe acolo.

Daniel Bob, care locuieşte în apropiere, spune că această problemă apare în mod repetat de câteva luni şi că i-a sesizat în acest sens pe poliţiştii comunitari care supraveghează parcul. Acesta a mai spus că atunci când este cald aerul din zonă devine irespirabil.

Doamna Popescu, o pensionară care iese în fiecare zi la plimbare cu nepoţelul, ne-a confirmat la rândul ei că de sub capacul cu pricina iese apă de mai multe luni.

Am luat legătură cu Niţă Podaru, directorul tehnic al SC Apă Canal, pentru a afla de unde provin apele îmbâcsite care poluează Parcul Cloşca. Potrivit acestuia pe acolo nu trec decât două conducte de apă şi un canal colector care nu ar avea nicio legătură cu canalizarea buclucaşă.

„Conductele şi colectorul de canalizare traversează parcul, ies undeva lângă stadion şi intră prin curtea ICMRSG. Nu am fost niciodată sesizaţi în această privinţă dar voi trimite la faţa locului o echipă ca să vedem despre ce e vorba”.

„Este posibil să ţină de tunelul tehnic de termoficare, să fie o gură de descărcare înfundată”, a declarat directorul tehnic al SC Apă-Canal.

În speranţa că gura de canalizare care refulează de câteva zile nu este chiar a nimănui aşteptăm ca persoanele responsabile să facă să dispară pentru totdeauna mlaştina mizerabilă din parcul Cloşca.

Citit 1169 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.