Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un adevărat fenomen, micul pianist gălăţean de numai zece ani Alexandru-Constantin Ţîrdea a reuşit să strângă, din primăvară, mai multe premii mari în concursuri naţionale de interpretare.
Cel mai recent, gălăţeanul a cucerit Premiul I la Festivalul Concurs Naţional de Interpretare Pianistică "Fantezii Pianistice" de la Botoşani, al Şcolii Populare de Arte "George Enescu", pe 25 mai. Pe 11 mai, el câştiga şi Trofeul, la categoria de vârstă 10-12 ani, în cadrul Concursului Internaţional de Interpretare  "Pianul Fermecat", organizat de Centrul Cultural Dunărea de Jos - CCDJ. În aprilie, primea şi un Premiu II la Concursul "Piano Top Music", organizat de Clubul Copiilor din Tecuci. Anul trecut, micul pianist convingea juriul Concursului naţional de interpretare pentru pian "Sonoris", care i-a oferit Premiul Special.
Gălăţeanul, elev al profesoarei de pian Angelica Cabră, de la Şcoala de Arte a CCDJ şi şcolar în clasa a IV-a la Şcoala Nr. 12 "Miron Costin", a mai adus şi în anii trecuţi premii la competiţii naţionale precum Concursul "Noelia Prisecaru" de la Focşani, "Virtuozii", de la Brăila, "Piano Art", de la Constanţa, sau "Pianul fermecat" gălăţean.

Citit 1319 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2019 19:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro