Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Maria Magdalena Dănăilă, vocea de aur a Galaţiului, îi aşteaptă pe toţi fanii ei şi nu numai, în fiecare seară de la 20,00, pe pagina ei de Facebook, pentru o transmisiune live cu muzică folk. Cu telefonul postat în prăjitorul de pâine, pe post de selfiemaker, Maria Magdalena Dănăilă vă va ţine de urât, încântâdu-vă şi cântându-vă unele dintre cele mai frumoase balade ale ei: "Descântec de ploaie, "Ciutura", "Ce mai faci", "Surpriza", etc.
"O să vă cânt din bucătăria mea. Eu și Jamila ce ne mai dăm în spectacol în bucătărie! Va fi gen, bună seara, sunt Maria, bine ați venit în bucătăria mea. Pentru prăjitura din această seară vom avea nevoie de: una bucată chitară, una bucată Marie și, evident, una bucată telefon", postează cu umor, artista pe Facebook.
Partea bună este că, dacă nu aţi reuşit să fiţi de faţă la concert, veţi putea viziona live-urile când vă este la îndemână.

Citit 659 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 20:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro