Ziua Voluntariatului, la Şcoala „Constantin Pufan”

Ziua Voluntariatului, la Şcoala „Constantin Pufan”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii şi profesorii de la Şcoala „Constantin Pufan”, Liceul de Artă, Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna”, Grupul Şcolar Metalurgic, Colegiul „D. Moţoc” şi Colegiul „Traian Vuia” (Auto) au sărbătorit la sfârşitul săptămânii trecute Ziua Voluntariatului, activitate inclusă în proiectul Strategia Naţională Acţiunea Comunitară.

Gazde au fost elevii de la Şcoala Specială „C. Pufan”, care au fost beneficiari ai acţiunilor de voluntariat derulate de colegii mai mari de la licee.

„Până în prezent, colaborarea densă a cuprins activităţi ample, îndrăgite de copii. Elevii de liceu - voluntarii şi-a luat întotdeauna rolul în serios. S-a consumat timp, dar mai ales dăruire”.

„Însă bucuria întipărită pe chipul copiilor cu dizabilităţi şi nerăbdarea cu care aşteaptă următoarele acţiuni din cadrul proiectului ne determină să credem că tot ceea ce au făcut voluntarii a fost o investiţie ce nu a rămas fără ecou în sufletul copiilor din şcoala noastră”, crede directoarea de la „C. Pufan”, Maria Domniţeanu.

Ziua Voluntarului a fost marcată prin diferite acţiuni, spectacol de cântece, dans şi poezie şi o competiţie de eseuri pe tema „Să înţelegem copiii cu dizabilităţi”.

Partea cea mai gustată de toţi participanţii a fost momentul festiv al tăierii unui tort uriaş.

Citit 1726 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.