STUDENT TV, televiziune cu circuit închis

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” va avea, începând de astăzi, un studio de televiziune.

STUDENT TV este un laborator audio-video creat, iniţial, pentru practica studenţilor de la Jurnalism, specializare a Facultăţii de Litere, şi transformat, ulterior, în studio de televiziune ce va emite în circuit închis în campusul studenţesc.

„Pentru noi, deschiderea acestul laborator înseamnă o dorinţă împlinită după o lungă aşteptare. Sigur, această formulă este puţin diferită faţă de ceea ce am gândit noi iniţial, însă e bine că aici îşi vor putea face practica studenţii noştri de la Jurnalism”.

„În acest fel ei vor putea să pună în practică informaţiile teoretice pe care le primesc în facultate”, a spus decanul Facultăţii de Litere, prof. dr. Nicolae Ioana. Rectorul Universităţii „Dunărea de Jos”, prof. dr. Viorel Mînzu spune că acest studio are un rol educativ în primul rând.

„A fost creat special pentru studenţii de la Jurnalism, însă o consecinţă indirectă e faptul că emisiunile lor vor putea fi transmise pentru studenţii din campus”.

„E o simulare care beneficiază şi de public, ceea ce este foarte important”, a punctat rectorul Viorel Mînzu. Inaugurarea studioului de televiziune al Universitatii „Dunărea de Jos” va avea loc în Căminul F, la ora 12.00.

Citit 1102 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.