Un nou observator critic și constructiv al vieții gălățenilor

Un nou observator critic și constructiv al vieții gălățenilor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Marți dimineață, la Centrul de Afaceri ”Dunărea”, am aflat, dacă mai era nevoie, că înființarea unei asociații este extrem de laborioasă și procedura trece prin furcile caudine ale birocrației autohtone.

”A durat aproape trei luni până să putem căpăta statutul juridic necesar”, au declarat reprezentanții Clubului Liberal Galați, Mihai Capră și Vasile Pârlog. Asociația are 15 membri fondatori, persoane ce împărtășesc valorile liberale și nu reprezintă ”o dizidență la PNL”.

Noua organizație apolitică non-profit are scopul declarat de a promova idei și soluții de îmbunătățire a vieții locuitorilor județului nostru. ”Ne pasă de ceea ce se întâmplă în orașul și în județul nostru în mod dezinteresat, iar ceea ce este bun nu contează de unde vine”, a declarat fostul director executiv al Prefecturii, Vasile Pârlog. ”Vom fi atenți și critici la toate acțiunile decidenților politici, le vom aplauda și încuraja doar pe cele care merită, urmând ca, în perioada următoare, să facem și o analiză a bugetelor instituțiilor din județul nostru”, a adăugat Mihai Capră, ex-prefect și secretar de stat în Ministerul de Interne.

O privire critică actuală asupra nivelului de trai din județul Galați este deja formată la nivelul Clubului Liberal. ”Nu este suficient să ai un loc de muncă bine plătit. Oamenii, inclusiv gălățenii, au început să fie preocupați și de modul în care arată sistemul sanitar, infrastructura de transport, poluarea sau gradul de siguranță care li se oferă, deci o sumă de parametri. Dacă ne raportăm aici, vom constata că niciuna din primele zece poziții de la nivel național, ca municipiu reședință de județ, nu poate reveni Galațiului”, a conchis Vasile Pârlog.

Citit 1401 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2021 20:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.