Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Marți dimineață, la Centrul de Afaceri ”Dunărea”, am aflat, dacă mai era nevoie, că înființarea unei asociații este extrem de laborioasă și procedura trece prin furcile caudine ale birocrației autohtone.
”A durat aproape trei luni până să putem căpăta statutul juridic necesar”, au declarat reprezentanții Clubului Liberal Galați, Mihai Capră și Vasile Pârlog. Asociația are 15 membri fondatori, persoane ce împărtășesc valorile liberale și nu reprezintă ”o dizidență la PNL”.
Noua organizație apolitică non-profit are scopul declarat de a promova idei și soluții de îmbunătățire a vieții locuitorilor județului nostru. ”Ne pasă de ceea ce se întâmplă în orașul și în județul nostru în mod dezinteresat, iar ceea ce este bun nu contează de unde vine”, a declarat fostul director executiv al Prefecturii, Vasile Pârlog. ”Vom fi atenți și critici la toate acțiunile decidenților politici, le vom aplauda și încuraja doar pe cele care merită, urmând ca, în perioada următoare, să facem și o analiză a bugetelor instituțiilor din județul nostru”, a adăugat Mihai Capră, ex-prefect și secretar de stat în Ministerul de Interne.
O privire critică actuală asupra nivelului de trai din județul Galați este deja formată la nivelul Clubului Liberal. ”Nu este suficient să ai un loc de muncă bine plătit. Oamenii, inclusiv gălățenii, au început să fie preocupați și de modul în care arată sistemul sanitar, infrastructura de transport, poluarea sau gradul de siguranță care li se oferă, deci o sumă de parametri. Dacă ne raportăm aici, vom constata că niciuna din primele zece poziții de la nivel național, ca municipiu reședință de județ, nu poate reveni Galațiului”, a conchis Vasile Pârlog.

Citit 1082 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2021 20:18

2 comentarii

 • postat de Proba de lucru Miercuri, 27 Ianuarie 2021 15:34 95.76.3.*** Link la comentariu
  0
  2

  O initiativa buna; cam tarzie, daca privim din perspectiva si oportunitatile avute la indemana, anterior a celor doi protagonisti, fiind in activitati administrative la cel mai inalt nivel;

  Retospectiv, ca cetatean al acestui oras, as cere sa fie pus pe firmament public momente de genul proaspetei initiative pentru a pune in balanta bunele intentii a celor doi!

  Pana atunci aceasta problema ramane la stadiul de intentii populiste, preambul la escaladarea unor viitoare pozitii in administratia galateana!

  Metode de altfel fumate de mai toti fripturistii cocotati in diferite fotolii administrative, in diverse interese de grup, personale si familiale!

  Raportează
 • postat de Gigi Miercuri, 27 Ianuarie 2021 08:59 86.124.206.*** Link la comentariu
  2
  6

  Un demers generos si elegant. Personalitati care au activat in politica si in viata economica profunda. Expertiza dumnealor isi va gasi locul intr-o societate ce se doreste normala.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.