Vinovată că a îmbătrânit?

Vinovată că a îmbătrânit?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elena Şerban aşteaptă de 9 ani să i se repartizeze o locuinţă ANL. A depus dosarul în octombrie 2001, pe când băiatul ei încă se juca cu soldăţeii de plumb, iar familiei ei locuia cu chirie.

Anii au trecut, băiatul ei are acum 18 ani, iar proprietarul la care stau în gazdă le spune că nu îi mai poate ţine şi că trebuie să se mute.

Când a aflat că deţine locul al cincilea pe tabelul Primăriei privind punctajul solicitanţilor de locuinţe ANL, Elena nu a mai putut de bucurie. Însă de la bucurie la deznădejde nu este foarte mare diferenţă, mai ales atunci când realizezi că eşti pedepsit pe nedrept.

„Am îmbătrânit peste cât spune legea. Am împlinit 36 de ani şi încă nu am primit apartament”.

„Când m-am dus la Primărie, pentru repartiţie, mi s-a spus că nu se mai poate, pentru că am împlinit deja 36 de ani”.

„Dar ce vină am eu că am mai îmbătrânit cu un an? Eu ştiu că nici Primăria nu a avut bani suficienţi pentru a construi mai mult şi mai repede, dar eu ce vină am?”, plânge, acum, Elena, disperată că visul ei, de aproape 10 ani, se va risipi în vânt.

„Am fost în audienţă în luna martie, dar nu s-a întâmplat nimic. Am depus, pe 12 mai, şi o cerere la Primărie prin care solicitam să mi se lămurească situaţia…”.

„Acum m-am înscris din nou în audienţă, însă abia pe 17 iunie voi fi programată…”. Până atunci însă se vor face repartiţiile până la locul 56. Îl rog pe domnul primar să nu ne lase…”.

Întrebat, primarul Dumitru Nicolae spune că „doamna nu este singura în această situaţie”.

„Avem 7-8 cazuri similare… Vom găsi rezolvare, pentru că ei au depus dosarele şi au fost punctaţi în condiţiile legii”.

Citit 924 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.